Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 20:13:58


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot sapņa nozīmi

Raksts Izdrukāt Komentāri[1]

Bērns

tikko dzimis- izdevīgs bridis kāda darba sākšanai; ārlaulības -tenkas un aprunāšana; zīdainis- nepatikšanu priekšvēstnesis; slims- kādam tuvam cilvēkam ir slepenas bēdas; netīrs- lielas nepatikšanas; tīrs- mīlestība; apkakājies- nauda; savs- bēdas, arī slimība; savs vai svešs liels- gods un labklājība, lielākās grūtības ir pārvarētas; savs vai svešs mazs- pašam vai bērniem un mazbērniem ir laimīga laulība; raudošs- kādam esat nodarījis pāri; smejošs- cerība uz panākumiem; vairāki spēlējas- nepatikšanas laulības dzīvē drīz izbeigsies; to dzemdēt- negaidīta laime vai dāvana; to atrast- laime; to auklēt- nepatikšanas, bēdas, tenkas, mīlas pārdzīvojumi; to skūpstu- liels prieks un sirdsmiers, arī sarežģījumi; to kristīt— izbēgt no nelaimes; to pērt- bērna slimība; tas nomirst- bēdām gals.

Daudzums


vandinja
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (58)
[03.01.2010 - 12:20]
Bērns – cerības un nākotnes simbols.

Ja sapņojat, ka bērnu sakodis zvērs, šāds sapnis pareģo tikšanos ar Antikristu, kas vēlēsies jūs padarīt par savu skolnieku.

Ja sapnī redzat bērnu invalīdu – sapnis brīdina par briesmām, kas apdraud cilvēci, un šīs briesmas rada gaisa piesārņojums. Sapņotājam šāds sapnis vēstī par tikšanos ar kādu, kam būs nepieciešama jūsu palīdzība.

Redzēt sapnī bērnu, kam nav locekļu – simbolizē briesmas, kas draud Zemei.

Redzēt sapnī veselīgu, smaidošu bērnu – laba zīme. Zemei iestāsies labi laiki, kad pār to valdīs mīlestība. Cilvēki pārstās baidīties no kara, bada un nabadzības.

Redzēt sapnī bērnu, kas skrien pa zemi – atjaunotne, garīgā katarse.
Ja sapnī bērns žmiedz vai piebeidz čūsku – esat pietuvojies robežai, kad pēdējais laiks pārskatīt savu dzīvi un uzskatus.

Redzēt raudošu bērnu – nākotnē draud briesmas.

Meklēt sapnī bērnu – censties atrast zaudētu cerību.

Redzēt sapnī bērnu puķes plūcam – censties atrast izeju no grūtas situācijas.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-45505 33.20 LVL SC-48813 71.40 LVL SC-53173 10.20 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist