Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 16:52:35


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot sapņa nozīmi

Raksts Izdrukāt Komentāri[1]

Adata

nesaskaņas, strīds, nepatikšanas, lielas bēdas, ari ļauns cilvēks, dažiem - slimība vai sēras; sarūsējusi- šķērslis, ari nelaime; nolauzta- zaudēt darbu; ar pavedienu -priekšā nepatīkams ceļojums; tajā ievērtpavedienu- esiet pacietīgs, nepatikšanas beigsies; to meklēt- liekas rūpes; arto šūt- vajadzēs strādāt gadījuma darbus; dažiem - laba peļņa un turība; to salauzt— izdosies uzvarēt kādā šķietami zaudētā prāvā, dažiem - cerības nepiepildīsies, vientulība;ar to tikt sadurtam — pievaldiet meli, lai nenokļūtu nepatikšanās; ar to sadurties - strīds, nesaskaņas, sirdssāpes mīlestībā,ari sēras; to atrast- strīds ģimenē, dažiem - atrast draugu; to saņemt dāvanā- nepatīkama ziņa, šķiršanās ar draugu vai paziņu; to dāvināt— nepatikšanas mīlestībā; to pārdot- tikt vaļā no nepatikšanām.

Daudzums


vandinja
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (58)
[03.01.2010 - 12:19]
Adata – ievainojamība, aizvainojums, slepena sazvērestība, viltība, burvestība.

Redzēt adatu ar svaigām asins lāsēm – radinieku nelabvēlība.

Redzēt izsvaidītas adatas – viltības vēstnesis, intrigas un tenkas, tās apņems visus un daži pat var iet bojā.

Redzēt dzīvnieku ar metāla adatām – cilvēce iegūs ienaidnieku, par kuru nenojauta, cīņa ar to būs sarežģīta un neparedzama, jo ārēji ienaidnieks maz atšķirsies no parasta cilvēka.

Redzēt sapnī cilvēku, kas dur sevi ar adatām – nākotnē parādīsies kāds cilvēks, kas labprātīgi ziedos sevi, lai tikai varētu ar savu nāvi izpirkt visu slikto, kas padarīts uz Zemes.

Nokļūt zem adatu lietus – aktivizēsies tumšie spēki, kas kārtējo reizi pakļaus cilvēci lieliem pārbaudījumiem.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-SB14P-001C 11.40 LVL AS-9903115-66 2.30 LVL SC-34924 16.40 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist