Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 04:16:16


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[5]

Griķu diēta

Griķu diēta ir ļoti vienkārši pielietojama un neprasa nekādus lielus finansiālus izdevumus un ir sāta sajūta.
Tā normalizē svaru un ideāli der pēc atvaļinājumiem, svētkiem un vēl, ja jūs kaut kādu iemeslu dēļ pieņēmusies svarā 5-10 kg. 1-2 nedēļu laikā var nomest līdz 4-10 kg.
Īpaši aktīva svara zaudēšana ir jūtama pirmajās dienās, kad organisms atbrīvojas no liekā šķidruma 0,5-1,0kg diennaktī. Pēc tam process apstājas un liekais svars tāpat zūd.
Ja jūs esat ar mieru – 7 dienas dzīvot tikai uz griķiem un kefīra, tad tālāk sekos apraksts kā to pagatavot. Tā pati par sevi ir ļoti vienkārša. Lai iegūtu maksimālu efektu no griķu diētas vajag lietot neapstrādātus graudus, lai tie nezaudētu savas īpašības.
Nav strikti definēts, cik daudz jābūt ir griķiem - jāskatās tā, lai nebūtu jācīnās ar izsalkumu!
Kefīrs, ja tiek izvēlēts 2%, kas veikalos biežāk pieejams, tad vēlams, lai nepārsniedz 0.5l dienā (aptuveni 235kalsorijas)
Paniņas vai vājpiena kefīrs - maksimums 1l dienā!
Ja dienas laikā Jūs apēdat 200g (nevārītu) griķu un izdzerat 0,5l 2% kefīra - diētas dienas kaloritāte sniedzas ap 950 kalorijām, kas ir ļoti pietiekoši diētai!

Kā pareizi vārīt griķus.

Griķu putraimus nevajag vārīt – pilnīgi pietiek pārliet ar karstu ūdeni un atstāt uz nakti.

Svarīgi zināt, ka nedrīkst izmantot nekādas garšvielas un sāli, citādi tās aizkavēs ūdens izvadīšanu no organisma.

Griķu putraimus var apliet arī ar 1% kefīru.

Griķu diētu, kā arī citu diētu, nedrīkst izmantot savtīgos nolūkos. Ja diētu - griķus ar kefīru ilgi pielieto, tad organisms zaudē dzīvībai nepieciešamās vielas.

Griķu un kefīra diēta ir domāta tikai septiņām dienām.

Šajā nedēļā jāēd sešas reizes dienā pēc stingri noteikta laika. Šo laiku katrs izvēlas pats vadoties pēc sava dienas ritma. (piem: ja mostaties pl. 7, tad ēdienreizes varētu būt: 1) 7:00; 2) 10:00; 3) 12:30; 4) 15:00; 5) 17:30; 6) 19:00 - atcerieties, ka šis ir tikai piemērs! Sastādiet brīvi paši savus 6 ēšanas laikus!)

Dienas laikā var izdzert ne vairāk kā 0,5 l vārīta ūdens. Savukārt no rīta var izdzert vienu tasīti kafijas bez cukura.

Pirms katras ēdienreizes vēlams dzert 50g zāļu uzlējumu. Zāļu uzlējums tiek gatavots no rīta, kura sastāvā ir asinszāle, kumelīte un kliņģerīte (200ml vāroša ūdens uz katru paciņu) un ļauj nostāvēties apmēram 5min.

Griķu diētu var atkārtot ne ātrāk kā pēc mēneša. Rezultāti ar pirmo mēģinājumu nebūs acīm redzami. Tomēr, stabilitāte garantēta – nomestie kilogrami ar griķu diētu, vēl ilgi neatgriezīsies.

Salīdzinot ar citām diētām, tai nav augsti momentānie rādītāji, tāpēc to nevar nosaukt par efektīvu diētu vai diētu ar kuras palīdzību nedēļas laikā atbrīvosieties no 10kg, toties, liekais svars tik ātri pie jums neatgriezīsies. Pats galvenais, ka kefīra un griķu diēta nekaitē jūsu veselībai.

Pēc diētas, pirmo nedēļu var atgriezties iepriekšējā režīmā, tomēr labāk vēl atturēties no taukainiem, saldiem, miltu un asiem ēdieniem. Tas vajadzīgs, lai nostabilizētu sasniegtos rezultātus.

Pēc nedēļas parastas ēšanas, ātram svara zuduma var izmantot kefīra diētu:

1 diena – 400g cepti kartupeļi bez sāls un 500ml 1% kefīra

2 diena – 400g vājpiena biezpiena un 500ml 1% kefīra

3 diena – 400g augļu(izņemot banānus un vīnogas) un 500 ml 1% kefīra

4 diena -  400g vārītas vistas krūtiņas bez sāls un 500ml 1% kefīra

5 diena – 400g augļu un 500ml 1% kefīra

6 diena – 1,5l negāzēts minerālūdens

7 diena – 400g augļu un 500ml 1% kefīra.

Regulāri pielietojot kefīra diētu var samazināt svaru par 8-10 kg

LAI VEICAS :)

Ielādēja: sanysan
Daudzums


eku
Lietotājs offline sievieteLauva
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[04.07.2011 - 09:58]
nevajag, nevajag vārīt...tik aplej ar ar verdošu ūdeni...tas ir daudz veselīgak, nekā vārot. Diēta forša, viegla - pat neievērojot visas sešas ēdienreizes.


smaidīgā
Lietotājs offline sievieteŪdensvīrs
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[25.10.2009 - 16:57]
Izmēģināju! Patika un nebija faktiski nekādu grūtību un izsalkuma! (dances)


anel
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (39)
[18.07.2009 - 19:39]
Griki paliek gatavi! loti laba dieta, kungis samazinas un svars krit!!


sanysan
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[03.07.2009 - 22:34]
Viņi jau uzbriest ūdenī - tas pats,kas vārot!! es bieži vārot griķus - lai saglabātu siltus līdz viss ēdiens gatavs - neizvāru līdz galam, bet atstāju karstā ūdeni - un viņi paliek gatavi!!!


kristykiss
Lietotājs offline sievieteVērsis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (36)
[02.07.2009 - 17:24]
pirmo reiz dzirdu ka griķus nevajag vārīt tik jāaplej ar verdošu ūdeni
nē man šķiet ka viņi nebūs gatavi

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PP-210287 27.90 LVL AS-4107999 5.70 LVL SC-52720 26.40 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist