Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 23. Aprīlis 23:03:44


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[1]

Tomātu sulas diēta

Šī diēta ir ideāla tām, kam ļoti garšo tomātu sula. Protams, vislabāk būtu izmantot dabīgu, svaigi spiestu tomātu sulu, taču arī veikalā pirkta tomātu biezsulas der ļoti labi. Diētu var ieturēt ne ilgāk kā nedēļu no vietas, pēc tam jāiztur vismaz mēnesi ilgs pārtraukums.

Brokastis – divas glāzes tomātu sulas, divas šķēles rupjmaizes ar biezpienu. Augļi pēc izvēles.

Pusdienas – divas glāzes tomātu sulas, 100g vārītu vai tvaicētu rīsu, gabaliņš liesas vārītas zivs, svaigu dārzeņu salāti.

Vakariņas – liellopa gaļas šķēle vai liellopa gaļas kotlete ar 50 gramiem vārītu rīsu un svaigiem dārzeņiem. Divas glāzes tomātu sulas.

Papildus visam ik dienas jāizdzer vismaz pusotrs litrs tīra ūdens.
Ielādēja: Briljants
Daudzums


schatze2211
Lietotājs offline sievieteLauva
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[22.11.2014 - 11:55]
Izmēģināju šo diētu, bet ar  vienu atšķirību, ka to  ņēmu  kā pamatu ikdienas uzturam, pievienojot klāt vēl kādu ēdienuvai saldumiņu, lai sasummējoties sanāk dienas pamatvielmaiņai vajadzīgās kalorijas, nedēļas laikā zaudēju ap 2 kg kas  ir ļoti labi priekš nedēļas,jo zaudējot vairāk  arī ātrāk nāks atpakaļ nejaukie kg
Ja uzņem mazāk kā  pamatvielmaiņas kcal arī tad svars krīt  lēnāk, jo organismā ieslēdzas  taupibas  režīms, jo organisms jūt ka nesaņem vajadzīgo daudzumu un līdz ar to uzkrāj visu uzņemto un nekas nekrītās.
Ļoti ērti varat meitenes ņemt palīgā ploome.lv  sadaļu MANS KALORIJU KALKULATORS kur visus diētas  ēdienus pirms  ēšanas nosverat un tabula  izrēķina  jūsu vietā cik kcal ir dotajos produktos un dotajā daudzumā. Reģistrējoties arī pamatvielmaiņas  kcal jums  tiks  izrēķinātas lai zinat  cik dienā ir jāuzņem.
Katrā gadījumā, ļoti labi un viegli izturama diēta noteikti  pēc kāda laika atkārtošu

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-48082 4.30 LVL AS-4167101 3.30 LVL PD-FM7 1.50 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist