Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 08:55:38


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[2]

Sātīgā diēta

Šī diēta derēs tiem, kas mīl sātīgi paēst, un vienlaicīgi atbrīvoties no liekā svara. Šī diēta jāievēro stingri reizi mēnesī.

Brokastis:
Auzu pārslu vai jebkura putra ar kviešu klijām, izņemot mannā putru. Pagatavošana: izsijātas kviešu klijas vāram pienā 20-25 min. slēgtā traukā, tad pievienojam auzu pārslas un 1 ēdamkaroti augu eļļas, samaisām un vāram 30 min.uz lēnas uguns. Cukuru nepievienot! Noslēdzam brokastis ar aromātisku augu tēju (bez cukura). 200 kkal.

Pusdienas:
Dārzeņu zupa no liesa vistas buljona. Var izmantot gatavu vistas buljonu, kurā vāra dažādus dārzeņus 20-25 min. uz lēnas uguns. Noslēgumā apēdam ābolu vai izdzeram glāzi kompota bez cukura.

Vakariņas:
Dārzeņu vinegrets vai salāti: burkāni, āboli, medus un rieksti. Variet dzert kefīru vai jogurtu. Pirms dodaties gulēt, izdzeriet glāzi augļu sulas.
Ielādēja:
Daudzums


kristykiss
Lietotājs offline sievieteVērsis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (36)
[02.07.2009 - 11:38]
o laba diēta gan (clap)


sophia
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[16.06.2009 - 20:44]
Īpaši sātīga gan neizklausās..

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-70041 26.80 LVL AS-4013101 5.80 LVL ST-R12009R 3.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist