Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 17:49:42


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 31 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

100 padomi skaistumkopšanā


1. Lielāks apjoms

Lai iegūtu papildu apjomu matiem – žāvē tos ar fēnu, noliecot galvu uz leju.

2. Garas kājas

Tavas kājas optiski izskatīsies garākas, ja kurpes izvēlēsies tādā pašā tonī kā zeķbikses (zelta, rozīgas, bēšīgas).

3. Viegli iedegusi

Lai āda būtu viegli ietonēta, savu šķidro bronzeri atšķaidi ar dienas krēmu.

4. Perfektas kājas

Lai uz kājām neparādītos sarkanas pumpiņas, ķeries pie matiņu skūšanas dušas beigās, kad tie kļuvuši mīkstāki, un izmanto jaunu skuvekli.

5. Dzirkstošas acis

Mirdzošas perlamutra acu ēnas piešķir skatienam dzīvīgumu. Tas ir arī ātrākais veids, kā radīt grimam svinīgu noskaņu.

6. Mirdzums ķermenim

Pirms uzvilkt kleitu ar atklātu muguru vai dekoltē zonu, atceries, ka vispievilcīgākā ir viegli mirdzoša un maiga āda. Tieši šim nolūkam domāti mitrinošie ķermeņa losjoni ar mirdzumu.

7. Satriecoši mati

Labāk nemazgā matus pirms gulētiešanas. Visieteicamāk ir tos mazgāt no rīta, tā, lai apmēram pusstundu pirms došanās ārā no mājas tie jau būtu sausi.

8. Dīvas uznāciens

Tumša līnija gar augšējām skropstām rada dīvas cienīgu tēlu.

9. Divi zaķi ar vienu šāvienu

Gvineta Paltrova mums atklāja lielisku veidu, kā atsvaidzināt seju no rīta vai gatavojoties ballītei: samērcē vates piciņas tonizējošā losjonā, ieliec saldētavā celofāna maisiņā un lieto, kad nepieciešams. Šādi apvienosi losjona tonizējošo un ledus aktivizējošo iedarbību.

10. Iezīmē vaigu kaulus

Vispirms piešķir vaigu daļai silti brūnganu toni, tad uzklāj mazliet tumšāku nokrāsu zem vaigu kauliem. Šie divi atšķirīgie toņi radīs papildu dziļumu un dimensiju.

11. Piemīlīgs pietvīkums

Uzklāj krēmīgi rozā vaigu sārtumu tikai vaigu vidusdaļā, tad ar apļveida kustībām rūpīgi izlīdzini, bet nepārspīlē ar daudzumu, lai neizskatītos kā lelle. Nobeigumā uzklāj gaismu atstarojošu līdzekli vaigu centrā, tā izskatam piešķirot mirdzošu pietvīkuma efektu.

12. Noturīgs grims

Lai pasargātu grimu no izsmērēšanās, pirms novelc līniju gar skropstām, piepūderē acu plakstiņus. Pūderis absorbēs liekos taukus, un grims turēsies labāk.

13. Sagatavojies fotografēšanai

Ja zini, ka tev tūlīt jāstājas fotokameras priekšā, klāj uz pieres papildu pūdera kārtu. Zibspuldzes gaisma, kas parasti tiek novirzīta tieši uz pieri, izceļ pat visniecīgāko spīdumu.

14.Tvaika pelde

Šāronas Stounas skaistuma recepte – uzklāj sejas krēmu pirms iešanas vannā. Tvaiki palīdzēs krēmam vieglāk iesūkties ādā.

15. Nomaskē tumšos lokus zem acīm

Lai zona zem acīm izskatītos gaišāka, izmanto korektoru ar gaismu atstarojošiem pigmentiem. Šādi konsīleri izkliedē gaismu, un plānā kārtiņa sniedz lielisku rezultātu.

16. Spilgts skatiens

Lai acu ēnu tonis būtu intensīvāks, klāj to uz plakstiņiem ar slapju aplikatoru.

17. Smaržas īstajā vietā

Ja gribi, lai draugs labāk sajūt tavu seksīgo aromātu, lieto to īstajās vietās – piliens uz auss ļipiņas, zem zoda, gar kaklu un uz atslēgas kaula.

18. Matu garums tieši tev

Izvairies no īsa matu griezuma, ja tava seja ir apaļīga. Tādai sejas formai daudz labāk piestāvēs mati līdz pleciem.

19. Nē sliktai elpai!

Katru dienu izdzerot glāzi jogurta, tu vari izvairīties no sliktas elpas veidošanās, jo jogurts satur baktērijas, kas neitralizē nepatīkamo aromātu.

20. Pārklāj kutikulas

Lai matu kutikulās aizpildītu plaisas, kas absorbē gaismu un liek cirtām izskatīties nespodrām, izmanto efektīvu matu kopšanas līdzekli ar zvīņas aizpildošu silikonu.

21. Cīņai ar krunciņām

Saulesbrilles ne tikai aizsargās no saules, bet arī novērsīs acu miegšanu, no kā ap acīm veidojas krunciņas.

22. Kurš pirmais!?

Vispirms uzklāj tonālo krēmu, tas izlīdzinās sejas toni, un tu labāk redzēsi, kur un vai vispār nepieciešams konsīleris.

23. Sardze matiem

Vasarā sargā matus no saules, iesmidzinot tiem speciāli paredzētu līdzekli. Pamēģini …

24. Pagatavo skrubi pati

Sajauc vienādās daļās brūno cukuru un eļļu.

25. Pietūkuma likvidētājs

Acu kompresēm izmanto kumelīšu vai melnās tējas maisiņus. Izdzer tēju, bet maisiņus glabā saldētavā, lai vajadzības gadījumā tie būtu pa rokai.

26. Skaistuma higiēna

Reizi nedēļā savu pūdera sūkli obligāti izmazgā ar ziepēm. Tas pasargās tavu seju no pumpām un iekaisumiem, jo neļaus sūklī vairoties baktērijām.

27. Nesāpīgāk!

Veic uzacu raustīšanu pēc vannas vai dušas. Siltumā atveras poras, kas šo procesu padara nesāpīgāku.

28. Ja tu vēl nezināji…

Izvairies no auksta ūdens. Sejas apslacīšana ar aukstu ūdeni izraisa asinsvadu saraušanos un asins izplūdumus, kā rezultātā sejas āda var izskatīties sasārtusi.

29. Steidzīgajām!

Nagus ieteicams lakot no rīta, nevis vakarā, jo pa nakti vari iedzīvoties rieviņās. Lai laka ātrāk nožūtu, iemērc nagus aukstā ūdenī.

30. Savaldi matus

Lai mati neelektrizētos, īsi pirms ķemmēšanas uz matu sukas (vēlams ar dabiska materiāla sariem) uzsmidzini vieglas fiksācijas laku, tas padarīs matus slidenākus un paklausīgākus ne tikai ķemmēšanas laikā, bet arī visas dienas garumā.

31. Acu zona

Āda ap acīm pirmā uzrāda novecošanās pazīmes. Ievēro trīs soļus, kas izkavēs priekšlaicīgu krunciņu veidošanos.

Tīrot meikapu, neberzē acis.

Sargā tās no saules ar saulesbrillēm.

Cīnies ar sīkajām krunciņām, ņemot palīgā speciāli tam domātu krēmu.

32. Āda ap nagiem

Ja āda ap nagiem plaisā, tas nozīmē, ka tā ir ļoti sausa, tāpēc katru vakaru pirms gulētiešanas šajā zonā iemasē eļļu vai mitrinošu krēmu.

33. Dekoltē zona

Lai dekoltē zona vienmēr būtu labā formā, izvēlies atbilstošu krūšturi, nelasi gultā guļus, neaizraujies ar solārija apmeklējumiem un vienmēr staigā augsti paceltu galvu!

34. Pieskaņo acu ēnas tērpam

Ja tev mugurā ir tērps kādā no dārgakmeņu krāsām, piemēram, tirkīza, rubīna vai smaragda, izvēlies arī tāda paša toņa acu ēnas.

35. Lai lūpu krāsa nepaliktu uz zobiem

Tev palīdzēs vienkāršs triks: nokrāso lūpas, pēc tam ieliec rādītājpirkstu mutē, saspied lūpas un izvelc pirkstu no mutes – liekā krāsa paliks uz pirksta.

36. Atjauno skropstu tušu

Paturi cieši aizskrūvētu tūbiņu zem karstā ūdens strūklas – siltums sašķīdinās un mīkstinās tās saturu, atkal padarot to viegli klājamu.

37. Kop sejas adu vasarā!

Vasarā ādai ir vajadzīga pastiprināta mitrināšana, turklāt izvēlies krēmu ar SPF (ieteicams ar aizsardzības skaitli ne mazāk kā 15). Neaizraujies ar dekoratīvās kosmētikas lietošanu, lai ļautu ādai elpot.

38. Uzacu neveiksme

Ja uzacu raustīšanas rezultātā tava āda ap acīm ir kļuvusi sārta, vienu minūti paturi ledus kompresi, tad, lai nomaskētu sarkanumu, izmanto zaļu konsīleri.

39. Lielas poras

Ja tev ir ļoti izteiktas poras, samazini tās ar speciālu preparātu, piemēram, YSL Top Secrets poras savelkošu līdzekli ar aplikatoru, Ls 31.90.

40. Izcel acis

Lai izceltu acis, izmanto kontrastējoša toņa ēnas. Ja tev ir zaļas acis, meklē plūmju toņa ēnas. Zilu acu īpašniecēm jāizvēlas zelta tonis, savukārt brūnas acis izcels pusnakts zilā nokrāsa.

41. Mitrini matus pareizi

Matu saknes bieži vien jau ir dabiski taukainas, un tām nav vajadzīga papildu mitrināšana, tāpēc matu masku liec nevis visā garuma, bet no puses vai tikai uz matu galiem. Tāds pats princips attiecas arī uz balzamu.

42. Satriecošs kontrasts

Zelts maksimāli izceļ acs varavīksneni un liek uzdzirkstīties jebkurai acu krāsai, kamēr purpura skropstu tuša piešķirs modernu akcentu.

43. Izteikti gurni

Ja vēlies novirzīt uzmanību no augšstilbiem, velc rakstainus vai spilgtas krāsas topiņus un tumšas bikses vai svārkus.

44. Garš viduklis

Ja tev ir garš viduklis, velc apģērbu ar siksnām vai jostām – tas vizuāli saīsina vidukli un piešķir ķermenim formu. Savukārt ja tev ir īss viduklis, velc vienas krāsas vai vismaz vienas toņkārtas drēbes.

45. Esi slaidāka

Ja negribi izskatīties resnāka, izvairies no horizontālām līnijām apģērbā.

46. Veselīga pārtika

Aizstāj neveselīgu pārtiku ar augļiem un dārzeņiem. Tā tu uzņemsi mazāk kaloriju, kā arī pabarosi matus un ādu ar nepieciešamajiem vitamīniem.

47. Pareizs fokuss

Novērs cilvēku uzmanību no problemātiskām zonām ar smukām kurpēm, saulesbrillēm un stilīgām rotām.

48. Perfekta foto poza

Fotografējoties seko Ailas Fišeres piemēram. Daļēji pagriez sānu pretī kamerai, liec vienu kāju priekšā otrai, rokas turi nelielā atstatumā no ķermeņa (tā tu izvairīsies no roku augšdaļas saplacināšanas) un nedaudz pacel galvu, novēršot dubultzoda parādīšanos.

49. Vienkāršs likums

Ja tev ir masīva ķermeņa lejasdaļa, nēsā svārkus un kleitas, nevis bikses.

50. Izteikti sievišķīga figūra

Ja tev ir lielas krūtis un izteikti gurni, izvēlies kleitu ar V veida kakla izgriezumu un liec tievu jostu. Tā tu pievērsīsi uzmanību viduklim.

51. Samazini sāls patēriņu

Samazini sāls patēriņu uzturā, jo tas kavē šķidruma izvadīšanu no organisma.

52. Viltīgie legingi

Kājas izskatīsies tievākas un garākas, ja legingus pārvilksi pāri pēdai.

53. Brīva zirgaste

Taisot zirgasti, nenostiep matus, jo tā seja var izskatīties lielāka.

54. Saules apspīdēta seja

Iezīmē seju ar bronzeri – rajonu zem vaigu kauliem līdz deniņiem, pāri degunam, pierei un zodam.

55. Izskaties satriecoši

Izvēlies apģērbu, kas izceļ pievilcīgākās ķermeņa vietas. Piemēram, ja tev ir skaista seja un dekoltē, bet neesi priecīga par savu vidukļa līniju, izvēlies topiņu uz viena pleca, tas novērsīs uzmanību no problēmzonas.

56. Izskaties garāka

Ja gribi izskatīties garāka, izvēlies apģērbu ar vertikālām strīpām vai vienā tonī un, protams, neaizmirsti augstus papēžus. Izvairies no lieliem rakstiem.

57. Bejonsī triks

Lai zem satriecoša izgriezuma noslēptu veļu, izmanto speciāli tam domātu abpusējo līmlenti. Piemēram, Lindex....

58. Pastiprina iedegumu

Atceries, ka, vasarā ietonējot lūpas persiku krāsā, tu izskatīsies vēl brūnāka. Pamēģini...

59. Apjoms lūpām

Lai tavas lūpas izskatītos apjomīgākas, vari izmantot šādu viltību: krāso tās ar diviem spīdumiem dažādos toņos – tumšāku un gaišāku. Ar tumšāko noklāj lūpas pilnībā, bet gaišāko uzklāj tikai lūpu centrā un nedaudz izpludini, lai toņi saplūst.

60. Rīts pēc ballītes

Atceries – ejot gulēt pēc ballītes, notīri kosmētiku un centies dzert daudz ūdens.

61. Apbrīnojams dziļums

Vairākos toņos nokrāsoti mati izskatās biezāki. Par diviem toņiem tumšākas šķipsnas vizuāli palielina matu apjomu.

62. Īsi nagi

Īsi nagi vēl arvien ir modē, tas priecē, jo tādus nagus ir vieglāk kopt. Apgriez tos viegli kantainā formā un pielīdzini stūros ar nagu vīlīti.

63. Kur pareizi jāklāj konsīleris?

Konsīleri klāj zem acīm, bedrītē starp apakšlūpu un zodu un abās pusēs nāsīm.

64. Lai skropstu tuša neizsmērētos

Pirms skropstu tušas uzklāšanas pamēģini zem acīm uzlikt nedaudz pūdera, tas absorbēs liekos taukus, kas parasti ir vainīgi pie tā, ka tuša izsmērējas.

65. Padari lūpas sulīgas

Ar skrubi atbrīvo lūpas no plēkšņainās, sausās ādas, tad uzklāj mitrinošu lūpu toni, kas satur vazelīnu (tas aizturēs mitrumu un pasargās lūpas).

66. Atbrīvo ādu

Jebkuram krēmam ir vieglāk uzsūkties attīrītā ādā, uz kuras kārtu kārtām nav sakrājušās atmirušās šūnas, tāpēc ikdienas skaistumkopšanas rituālu papildini ar maigu ādas attīrīšanu, izmantojot skrubi, ko lieto vienu vai divas reizes nedēļā.

67. Maigas rokas un kājas

Sajauc četrus pilienus rožu vai ģerāniju ēteriskās eļļas ar barojošu ķermeņa krēmu, iegūto maisījumu klāj uz pēdām līdz potītēm un ietin tās karstā dvielī, to pašu dari ar rokām. Dvieļus paturi, līdz tie atdziest.

68. Top krāsas

Ja nezini, kādu krāsu izvēlēties grimā, droši ņem rozā. Ja ar fuksijas krāsu tava seja izskatās nogurusi, piemeklē maigāku rozā toni ar zelta mirdzumu.

69. Skropstu skaistumam

Stiprini skropstas ar aptiekās nopērkamu rīcineļļu vai arī izvēlies speciālus līdzekļus skropstu stiprināšanai.

70. Skaists kakls

Kaklu pagarina un dara slaidāku V veida izgriezums.

71. Proporcionāli gurni

Uzpleči un polsteri ir sezonas aktualitāte, un tie būs piemēroti tieši tev, ja esi sievišķīgu gurnu īpašniece.

72. Uzacu kļūme

Ja esi pārcentusies un izraustījusi pārāk daudz uzacu matiņu, padari to līniju vienmērīgāku, izmantojot uzacu zīmuli. Līniju izlīdzini ar tīru skropstu tušas birstīti.

73. Izskaties eleganti

Nu jau kā Chanel klasika – blūze kombinācijā ar pērļu virtenēm, ar tādu izvēli noteikti nenošausi greizi.

74. Piliens olīveļļas

Glamūra efektu matiem vari panākt, matu pannu ieziežot ar pilienu olīveļļas.

75. Koriģē uzacis pareizi

Lai būtu droša, ka tavas uzacis veidos skaistus lokus, slīpi pieliec pie uzacs zīmuli (tā, lai neasais gals sakrīt ar uzacu pamatni deguna pusē) un izplūkā visus matiņus, kas redzami virs un zem zīmuļa. Kad nonāc uzacu loka vidusdaļā, pārliec zīmuli otrā virzienā un turpini koriģēt otru uzacu loka daļu.

76. Universāls līdzeklis

Izmantojot tikai rozā lūpu zīmuli, vari tikt pie vasarīga grima. Lai uzkrāsotu lūpas, dažas sekundes pasildi zīmuli ar fēnu, to pašu krāsu vari izmantot, lai ietonētu plakstiņus un vaigus.

77. Dzirksts acīs

Iekšējos acs kaktiņos uzklāj baltas viegli atstarojošas acu ēnas, tad iztušē tās gar augšējām un apakšējām skropstām. Baltā krāsa izcels acs baltumu, savukārt spīdums padarīs tās mirdzošas.

78. Sargi matus no fēna kaitīgās ietekmes

Žāvējot matus, turi fēnu vismaz 30 cm attālumā un pārliecinies, ka gaisa plūsma nav pārāk karsta, kā arī lieto speciālus līdzekļus, kas paredzēti matu aizsardzībai no karstuma.

79. Pleķains iedegums

Ja āda ir ļoti sausa, tā vietām lobās, tāpēc šajās vietās iedeguma tonis izbalē. Lai izvairītos no pleķaina iedeguma, reizi nedēļā mazgājoties izmanto ķermeņa skrubi, kas nolobīs atmirušās šūnas, un katru dienu pēc dušas lieto ķermeņa krēmu.

80. Padari matu krāsu spilgtāku

Mazgā matus ar šampūnu, kas atsvaidzina un nedaudz piekrāso izbalējušu matu krāsu, vai arī uzklāj līdzekli matu spīdumam, kas pastiprinās tavu dabisko toni.

81. Pamēģini atjaunojošu sejas masāžu

Maigi pieliec pirkstu galiņus, it kā piespiežot ādu virs plakstiņiem un zem uzacīm, tad virzies gar degunu un vaigiem pa diagonāli. Šāda masāža atbrīvos limfmezglus no uzkrātā šķidruma, samazinot pampumu un izlīdzinot sejas ādu.

82. Uzklāj fikso vitamīnu masku

Lai atdzīvinātu pelēcīgu ādu, samērcē drāniņu svaigi spiestā apelsīnu sulā, nospied lieko šķidrumu un klāj uz sejas, paturi 5 minūtes. C vitamīns atsvaidzinās sejas toni, un tava āda kļūs mirdzošāka.

83. Ieelpo uzmundrinošu smaržu

Piparmētru un citrusaugu smarža stimulē smadzeņu darbību. Mazgājoties dušā, izvēlies dušas želeju, kuras sastāvā ir kaut kas tikpat atsvaidzinošs, piemēram, greipfrūta, apelsīna vai ananasa aromāts.

84. Pasteļkrāsas nagi

Maigi zaļš vai rozā un persiku krāsas nagu tonis lieliski izskatīsies pie tava brūnā iedeguma.

Chanel Le Vernis in Nouvelle vague, Ls…

85. Seksīgas lūpas

Necenties lūpu krāsu noklāt no viena lūpu stūra līdz otram, tā vietā uzklāj to centrā, tad saspied lūpas kopā.

86. Ūdensnoturīga skropstu tuša

Dodoties uz pludmali, neaizmirsti skropstas noklāt ar ūdensnoturīgo tušu, tā izvairoties no izsmērētiem tumšiem riņķiem zem acīm.

87. Dubults efekts

Ikdienā skropstām klāj tušu vienā kārtā, savukārt, dodoties uz ballīti, – divās.

88. Izvairies no pinnēm un pūtītēm

Cinks ir ļoti svarīgs elements mūsu uzturā – tas attur tauku dziedzerus no pārāk aktīvas tauku ražošanas, tāpēc lieto uzturā produktus, kas bagātīgi satur cinku (piemēram, aknas, austeres, mandeles).

89. Atdzīvini lūpu krāsu

Ja tava mīļākā lūpu krāsas salūst, ieliec nolauzto gabalu stikla burciņā, ievieto mikroviļņu krāsnī un atstāj uz pusminūti nelielā temperatūrā, tad izņem un atdzesē, tagad to vari uzklāt ar otiņu vai pirkstu.

90. Kādu krāsu izvēlēties!?

Ja tev ir ļoti bāla āda, izvēlies rozā krāsu. Dzeltenīga toņa ādas īpašniecēm labi izskatīsies persiku krāsa, bet tumšākai ādai piestāvēs sarkanie un bronzas toņi.

91. Ja esi apdegusi

Ja ilgi uzturies saulē, āda paliek jutīga, taču to nomierināt lieliski palīdzēs ķermeņa sviestkrēms ar alveju.

92. Jūties svaigi

Vasarā noteikti savā rokassomiņa turi atsvaidzinošu spreju, ko pēc vajadzības vari uzsmidzināt uz sejas, rokām un kājām.

93. Sargi lūpas

Atceries, ka no saules kaitīgās ietekmes ir jāsargā ne tikai āda, bet arī lūpas, tāpēc izvēlies lūpu balzamu ar SPF. Piemēram..

94. Sašķelti matu gali

Cīnies ar matu šķelšanos, tos regulāri apgriežot, vai arī izmanto speciāli tam domātus līdzekļus. Piemēram...

95. Platīnblondi

Mazgājot matus ar šampūnu, kura sastāvā ir violetais tonis, gaišus matus var pārvērst platīnblondos.

96. Brūnākas kājas

Rīkojies viltīgi – ietonē ar bronzeri kāju centra līniju, sākot no augšas līdz pat apakšai.

97. Savaldzini!

Iedarbīgs līdzeklis pretējā dzimuma piesaistīšanai un seksuālo sajūtu pastiprināšanai – muskusa aromāts. Noderēs gan tev, gan viņam.

98. Pārsteidz viņu

Atbrīvojies, esi bezrūpīgāka – pārsteidz sevi un viņu ar seksīgu un jautru bikini formu.

99. Stipri nagi

Ja tev ir trausli nagi, pamēģini stiprināt tos sālsūdens peldēs.

100. Novērs ādas spīdumu

Cīņā pret pastiprinātu ādas spīdēšanu vasarā viens no ērtākajiem un efektīvākajiem līdzekļiem ir speciālas taukus absorbējošās salvetes.

Itkā elementāri padomi, taču varbūt kādreiz arī noder izlasot vienkopus (hey)


Ielādēja:Lietotājs offline smaidīgā
Vidējais vērtējums:


Daudzums


saniii
Lietotājs offline sievieteAuns
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (46)
[26.08.2010 - 21:50]
Interesanti padomi. (belly)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FB1P-7-081 3.10 LVL SC-51646 60.40 LVL GO-PG-SLC2 2.00 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist