Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 22:32:39


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 25 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

Nekas vēl nav zaudēts


šodien jūtos nožēlojami un dusmīga uz sevi. (stupid) Vakar man bija vārdadiena un pazaudēju jebkādu paškontroli. (nope) Tika ēsts bez mēra, gan saldējums, gan visādas cita lietiņas, kuras vajadzētu ierobežot, pieķēros arī pie kolas, kura sen jau bija izslēgta no mana saraksta. Labi, ka vismaz no rīta iegāju kontrast dušā, bet sports protams vakar izpalika. šodien āstrādā pie tā, lai sev piedotu (shy) un atgrieztos vecajās sliedēs. Vēl vēlos pateikt, ja jūs pēc dušas rīvējaties ar dvieli, darīt to ar mēru, kā saka, centība ir laba lieta, bet nevajag pārcensties, es kā reizi pārcentos, parlaimi, gan vienā mazā vietā, pa traku sarīvēju un protams sāpēja.

Ielādēja:Lietotājs offline sweetheart
Vidējais vērtējums:


Daudzums


lilii
Lietotājs offline sievieteVērsisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[25.07.2010 - 14:28]
Man parasti ir tā, ja es vienu dienu noraujos, tad tālāk slinkums kaut ko darīt, tāpēc tagad īpaši stingri uzraugu ko es ēdu, piespiežu sevi vingrot. Kad dienas beigās visu pārdomaju, kas darīts, tad baigais prieks pašai par sevi (yeah) (waving)


EvitA
Lietotājs offline sievieteDvīņiPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (32)
[25.07.2010 - 11:27]
es vispar,kad eju dusa,pec dushas dvieli nekad nelietoju,bet gan pastavu,pastaigaju un nozustu tapat.. jocigi,bet man patik kada ir pectam ada,tada maiga,maiga.. Nju man liekas,ka neka traka nebus,ka vienu dieninu izlaidi, Veiksmiti tev.. (bflowers)

EvitA

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
ST-R12200R 3.20 LVL PP-210169 47.20 LVL ST-R12035 0.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist