Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 12:29:13


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 12 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Kāzu kleitas :mode 2010


Ar katru gadu kāzu modes dizaineri lutina mūs viss ar lielāku daudzveidību – pašlaik tendences ir tik daudzveidīgi, ka jūs varat izvēlēties kāzu kleitas stilu, kas ir nodibināts uz atšķirīgam modes ēram un laikmetiem un būt ārkārtīgi feshenebel'nu.

Tā kas gan atrodas šogad pikē?Kas ir rozīne jaunā kolekcijā?Lūk kā redz 2010.gada galvenie-dizaineri līgavu.

1.Seksuālais,piegulošs siluets

Dizaineri izved modernu tendenču līderos-pieguļošās kleitas un sola ka tie turāsies kā minimums vēl divas sezonas,ta ka ja Jūs esat satriecošās figūras īpašniece, tā ir Jūsu zvaigžņu stunda.

Maggie Sottero Justin Alexander Jesus Peiro

2.Ballu kleitas

Neticami kuplas kleitas piestāvēs pasaku meitenēm,kuri sapņoja but par princesi un kuplu gurnu īpašniecēm, kas grib tos noslēpt.Atvest skatienu var ar skaistu dekoltē.

Sottero & Midgley Maureen Myring Kesterton Ian Stuart

3.50.gadu stils

Piecdesmito gadu stils dizaineru iemīļotais:glamurais,pasakains stils vienmēr rada interesi.No visām redzētām kleitām izcēla Stephanie Allin.Nav nekā skaistāka, nekā viduklis, kurš ir spilgti izteikts, izcelts ar jostas palīdzību.

Stephanie Allin Sarah Danielle Suzanne Ermann

4.Siluets ir nāra

Acīmredzami nāras stila kāzu kleitas, tāpat kā piecdesmito gadu līdzīgi ar pieguļošo un uzsverošu siluetu viduklim un gurniem.

Benjamin Roberts Pronovias Ellis Bridals

5. Kokteiļu Kleitas

Slaidu kājiņu īpašniecēm un traki skaistu kurpju ipašnieiem dizaineri piedava vēl vienu stilu,kurā tāpat ir sekojams 50-tos gadus vēsma.Kleita izcili piemērota svinībam šaurā riņķī un neformālu svinību svinēšanai !

Alan Hannah Charlotte Balbier Leigh Hetherington

6.Grieķu dievietes kleitas

Ja jūs iekšā sajūtat sevi ar majestātisku dievieti, tad šis tēls jums piestāvēs vislabāk.Nenokrītošās audums un augsts viduklis vislabāk uzsvērs jūsu figūru.Īpaša uzmanība uz tiem ir vērts pievērst līgavām, kuras drīz vien kļūs par mammām.Kleita grieķu stilā noslēps vēderiņu un tikai izdevīgi uzsvērs krūti.

August Jones Lambert Creations Manuel Mota

Detaļas

Puķu izšuvums

Skaists izšuvums uz kleitas ir jauna tendence 2010 kāzu kleitām.Rokas izšuvums palielina līgavas skaistumu divkārt. Burvju tēlam piemeklējiet atbilstošos aksesuārus vai uzdekorējiet ar tiem frizūru.


Audums ar ''metāla efektu"

Šāsdienas kāzas ir ļoti spilgtas un orģinālas, kopš šā brīža audumu izvēle tāpat ir spilgta. Metālisku audumu, kas izmanto kāzu kleitām dizaineri izmanto tāpat skaistiem dekoriem, puķiem, lentem vai jebkuriem citiem dekorejumiem, lai piešķirtu lielāku orģinalitāti kāzu kleitai.

Kāzu kleitas :mode 2010 ar ''metāla efektu"Kāzu kleitas :mode 2010 ar ''metāla efektu"Kāzu kleitas :mode 2010 ar ''metāla efektu"

Rotājumi no pērlītem

Rotājums no pērlītem bija sastopams reti kāzu kleitās, bet pašlaik dizaineri izmanto tos aktīvi atšķirīgu detaļu apdarei, izšuvumam uz korsetes un kāzu kleitām pilnīgi, lai kleita izskatītos vairāk efektīvi.

Kāzu kleitas :mode 2010  Rotājumi no pērlītem

Metāliskas mežģīnes

Unikāls modes jaunums.Dekorejamas ar dizaineriem metaliskas mežģīne: ar krellēm, ar pērliem viegli pārveido vienkāršu kāzu kleitu dizaineru super aktuālo modelī.

Kāzu kleitas :mode 2010  Metāliskas mežģīnes

Mežģīņu gofre

Dizaineri apjoma piešķiršanai izmanto gofrētu samontējumu.Tāda kleita ir ideāla vājiem līgavam.

Kāzu kleitas :mode 2010  Mežģīņu gofreKāzu kleitas :mode 2010  Mežģīņu gofre

Asimetriskais izgriezums
Ideāli piemērots meitenēm ar nelielu krūti un šauriem pleciem.Asimetrisks izgriezums skaisti uzsver sieviešu krūti un plecus, tos obligāti pamanis līgavainis.

Kāzu kleitas :mode 2010  asimetriskais izgriezumsKāzu kleitas :mode 2010  asimetriskais izgriezums

Spalvota kāzu kleita
Junums un sezonas hīts ir dizaineru jaunievedums spalvu izmantošana.. Spalvas tāpat tiek izmantotas kāzu līgavu plīvuros. Spalvas var būt balti vai krāsaini. Dizaineri pat izmanto pūču un Pāvu dabiskas spalvas.

Kāzu kleitas :mode 2010   Spalvota kāzu kleita

Melna krāsa apstulbina
Agrāk bija neiespējami iztēloties līgavu melnā krāsā, bet pašlaik melna krāsa ir tik aktuāla, ka viņu izmanto kāzu kleitu rotājumam :jostiem, ziediem, korsetes daļas rotājumiem vai pat veselai kleitai. Melna kāzu kleita ir satriecošais skaistums ko izvelais nedaudzi.

Melnas Kāzu kleitas :mode 2010Melnas Kāzu kleitas :mode 2010Melnas Kāzu kleitas :mode 2010

Krāsainas kāzu kleitas
Vēl viens jaunievedums līdzīgi melnai - krāsas hīts un alternatīva baltam: aktuālas krāsas ir burnītas, lavandas, neļķes un zilējumi. Lūk ar ko ir karsta šī sezona.

 Krāsainas Kāzu kleitas :mode 2010

Praktiskas kabatas
Tagad neradīsies problēma kur nolikt spoguli vai spīdumu lūpām, dizaineri piedāvā apslēptās kabatas, lai atrisinātu šīs mazas problēmas.

Audums

Radot kāzu kolekcijas-2010 dizaineri neierobežoja sevi audumu izvēlē. Tādēļ moderni kāzu tērpi ir sašūti no organzas, šifona, satīna, tafta, atlanta un pārējiem materiāliem.

 Krāsainas Kāzu kleitas :mode 2010 audums

Mini Kāzu Kleitas
Trend 2010.gada. Šīs kāzu kleitas ir praktiskas un ērtas parādam un vētrainu svētkiem. Parastami līgavai būt īsā kleitā, nekā pieturēt garu stērbeli vai vadīties ar šlepi, kura staipās aizmugē.

Mini Kāzu kleitas :mode 2010


Ielādēja:Lietotājs offline EvitA
Vidējais vērtējums:


Daudzums


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[13.07.2010 - 09:33]
kleitas smukas, bet neviena nav tāda, ko vēlētos uzvilkt savās kāzās

Es izvēlos būt laimīga!


iceiceice
Lietotājs offline sievieteDvīņiPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (40)
[13.07.2010 - 08:11]
iisteniibaa ir taa, ka uz anekena izskataas savaadaak nekaa uz auguma, saku peec pieredzes (haha)

Labāk pazīstams pūķis, nekā svešs bruņinieks.


Nieķe
Lietotājs offline sievieteAunsPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[12.07.2010 - 15:26]
Tiešām skaistas (hearts)

Pati labākā savam vīrietim:)


elise
Lietotājs offline sievieteIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[12.07.2010 - 11:56]
skaistas kleitas

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-48197 19.10 LVL PD-ZDD4-100-019 6.40 LVL PD-PF33 12.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist