Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 19:51:54


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 04 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

tik nenormaali daudz garaamatu par veseliiga izskata uz dziives ieguussanu.......


pirms uzsaaku dieetu jau biju izlasiijusi neskaitaamas graamatas par dieetam un par pareizu uzturu... katraa no tajaam ir teikts pavisam kaut kas cits.. un ko viena atllauj to otra graamata aizliedz!!! tas bija ari viens no iemesliem kaadeell pati tik ilgi vilcinaajos ar dieetas uzsaakssanu!!! jo iisti nevareeju saprast ko driikst un ko ne... briizziem pat naacaas sev uzdot jautaajumu ko tad iisti vispaar driikst lietot uzturaa!! un tad es uzduuros vienai lieliskai graamatai.. tajaa nebija nedz recepsu nedz kaadu iipassu dieetas veidu!! tur bijas skaidri paskaidrota katras  paartikas grupas labaas un sliktaas iizpassiibas!!! untika piemineeta lloti buutiska lieta kaadeell cilveekiem ir liekais svars!! mums ir jaaeed tas ko maaate daba mums ir paredzeejusi eest nevis modificeetaa partika , bet gan daarzenni , graudaugu produkti... un ta sakitaa arii daba muus nav radiijusi par pleeseejiem- galleedajiem. cilveeki nogalinaaja tikai taadeel ka vajadzeeja izdziivot, bet tagad to dara tikai dazzaadiibas deell!! un arii saldumi jau nemaz nav garssiigi, ja tajos nepieliek cukuru.. un vai tiessaam sokolaade mums garssotu ja tajai nebuutu klaat cukurs!! to gatavo k=no kakao pupinjaam un kaa jau mees visas zinaam taas ir ruugtas... garssa nav gallai ja tajau=i nepievieno saali un darssvielas!! tad rodas jautaajums kaadeel mes to visu eedam...???


Ielādēja:Lietotājs offline saulluxx
Vidējais vērtējums:


Daudzums


saulluxx
Lietotājs offline sievieteAuns
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (40)
[05.11.2009 - 12:30]
nea... es pastiisssos un tad uzrakstiissu jo preciizi neatceros un negribu tadag samelot...


l
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[04.11.2009 - 16:50]
Kas tā par grāmatu, ko izlasīji? Vai tā nav Malahova?

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-40085 7.70 LVL PD-TNS3-031 1.60 LVL ST-R12931 0.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist