Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 16. Aprīlis 18:01:58


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

May 22 2014
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

[ Sākam Eksperimentu! ]Gatava vasarai! – nometu 9kg un ievērojami samazinājās vēders.Pirms/Pēc bildes




Sapratusi, ka dzīvesveids ir palicis ievērojami mazkustīgāks jaunās darba vietas dēļ, maija sākumā nolēmu, ka kaut kas ir jādara lietas labā. Apnicis ļumīgias puncis
Esmu mēģinājusi dažādas diētas un metodes, taču tas parasti bija tā joka pēc – ātri aizmirsās uzsāktā apņemšanās, vai arī apnika salātlapu graušana. Šoreiz piegāju visam nopietni – regulāri uzņēmu foto, un šoreiz arī rezultātus redz! Varbūt tas nav perfekts rezultāts, taču tas, ka ir vērojamas kaut kādas izmaiņas, tas ir fantastiski! Lieliska sajūta!

Konkrēti rezultāti – samazinājies vēdera/gurnu apkārtmērs par pāris cm, un nokrities svars par 9kg. Iegūta tvirta sajūta,ko grūti aprakstīt, tāds kā savdabīgs vieglums.


Sāku ar Stokholmas testa aizpildīšanu un attiecīgi visu pildīju, ko viņi man bija sastādījuši. Bija daudz interesantāk kā biju domājusi, nebija arī jābadojas, vai jāēd tukši salāti. Porcijas bija lielas, garšīgas, iekļāva gan jūras produktus gan gaļu, dārzeņus,sulas, zaļos kokteiļus utt. Varu iedot konkrētas receptes, ja kādai interesē, bet es nezinu, vai tas strādās uz citām, jo katrai to plānu izveido savu. Plāns bija paredzēts septiņām dienām, taču 7. dienas beigās man nosūtīja vēl bezmaksas plānu 30 dienām, lai saglabātu iegūtos rezultātus. Tiktālu viss forši! Ja kāda vēlas šo izmēģināt, tad tiešām iesaku! Vēl varu teikt, ka ļoti labi strādā šāda lieta, kas palielina notievēšanas ātrumu:


  1. Veikalā atrodam ābolu etiķi, nopērkam to
  2. Katru rītu, vismaz 30 minūtes pēc pamošanaš atšķaidam vienu ēdamkaroti šī etiķa ar istabas temperatūrā tīra ūdens
  3. Iegūto viegli skābo ūdeni izdzeram un pēc aptuveni 10-20 min varam sākt brokastot!

Pozitīva iezīme šim ikdienas rituālam ir tā, ka izdzerot šo dzērienu, ilgi negribās ēst. Parasti pirms pusdienām ļoti gribējās ēst – vēders rūca, kļuva nelabi, taču tagad, dzerot šo etiķūdeni (bāc, cik tas slikti skan ) tā nav – arī tad, kad pieturējos pie Stokholmas plāna.


Par aktivitātēm – nesportoju baigi,taču katru otro dienu no rīta uztaisu 20 vēderpreses. Uztur vēderu tonusā.


Vispār esmu liels skeptiķis pret visādām diētām utt, bet kad pati redzu spogulī, ka vajag kaut ko darīt ar savu ķermeni, tad jāmet pie malas vecie uzskati un jāsāk rīkoties! Noteikti mans mērķis nav skelets! Pēc 30 dienām iemetīšu vēl bildes!


Aicinu visas sievietes piedalīties nelielā eksperimentā!
Sākam kopīgi savu notievēšanas plānu (pieteikties var aizpildot testu) un regulāri (ik pēc 5 dienām) liekam savas bildes te! Tikai tā var redzēt īstu progresu, ja ir īstas fotogrāfijas, citādi pie sava auguma pierod un liekas, ka nav progresa. Ticiet man – ir!


Aicinu arī dalīties ar nelieliem knifiņiem, kas var uzlabot notievēšanas procesu! Gaidu jūsu progresa bildes!

Ielādēja:Lietotājs offline laume
Vidējais vērtējums:


Daudzums


martabernane
Lietotājs offline sievieteAuns
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (15)
[18.11.2014 - 20:36]
Biju ļoti skeptiska, kad pildīju savādo testu, taču,kad ieraudzīju rezultātus biju patīkami šokēta!
Visu mūžu esmu bijusi “tā resnā meitene”.  Kaut arī centos slēpt apkaunojumu par liekajiem kilogramiem, bieži vakaros raudāju, vēlējos būt tieva un skaista kā citas. Par šo programmu varu teikt tikai to labāko – esmu zaudējusi 8kg 10 dienu laikā! Vislielākais paldies StockholmHealth komandai par atbalstu (īpaši manai konsultantei Annai) 
Esmu jau tikusi tālāk un regulāri ar Annu strādājam, lai liekais svars neatgriztos! 
Šī programma ir tīrākais ZELTS! no sirds IESAKU!
 


(clap)    (cool) (kiss)


amei
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (53)
[08.08.2014 - 10:26]
Biju dzirdējusi un pat aizpildījusi testu ,bet tad kad redzēju ka vajadzēja maksāt nodomāju kur ir garantija ka tas viss līdzēs.Manai meitai ir problēmas ar lieko svaru jau no bērnības un tad domāju ko esmu darījusi viņas labā un vienmēr viss ir beidzies ar to ka atgriezas atpakaļ ,tādēļ arī nobijos .Ko jūs vēl vairāk variet pastāstīt par Stokholmas plānu. (hmm)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-39137 4.00 LVL SC-44991 1.10 LVL PD-SB14P-324-000-6 1.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist