Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 10:08:02


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jun 03 2013
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Nepieciešamas likumdošanas izmaiņas, lai ierobežotu banku patvaļu


Nedēļas nogalē skatījos Rīgas mēra kandidātu debates un gluži vai apraudājos. Tā vien šķiet, ka banku pēdējo mēnešu aktivitātes parādu piedziņā liek domāt, ka mums – iedzīvotājiem – drīzumā vairs nebūs nekādas teikšanas šajā valstī. Un arī neviens no mēra kandidātiem banku visatļautības problēmu neaktualizēja, it kā tādas vispār nemaz nebūtu.

Arvien biežāk publiskajā vidē un sadzīvē, runājot ar draugiem un paziņām, pat radiniekiem, dzirdu stāstus par banku patvaļu un visatļautību, kas ved cilvēkus bezizejā. Tie ir necilvēcīgi noteikumi vai attieksme, kredītu piedziņa, dzīvokļu un citu īpašumu atņemšana, ar vārdu sakot - ģimeņu izpostīšana.

Kamēr pati vēl neesmu pilnībā ievilkta banku tīklos un kamēr vēl dzīvoju tiesiskā un demokrātiskā valstī, kur vara pieder tautai, vēlos ikvienu mudināt iesaistīties likumdošanas normu izstrādē, kas ierobežotu banku visatļautību.

Lai taptu pamatotas un vairākuma Latvijas sabiedrības atbalstītas izmaiņas likumdošanas normās, aicinu ikvienu, kuru tieši vai netieši skārusi banku, īpaši skandināvu banku, neadekvātā vai pat necilvēcīgā rīcība būt aktīviem un iesūtīt Saeimas deputātiem savu viedokli un redzējumu par to, kā šo rīcību būtu iespējams ierobežot. Likumdošanas izmaiņu tapšanā var iesaistīties jebkurš, kuram ir ko teikt un kurš nevēlas, lai drīzumā visi Latvijas iedzīvotāji būtu absolūtā banku verdzībā un nevarētu vairs neko iebilst.

Likumdošanas izmaiņas panākt, protams, nav viegli. Īpaši tad, ja arī valsts institūciju līmenī ir daudzi cilvēki, kuru darbība pat diezgan atklāti ir banku, tieši vai caur banku asociāciju, ietekmēta. Tomēr ja izdosies sagatavot pamatotas, pārdomātas likumdošanas izmaiņas, tās pieņemt ar deputātu vairākumu Saeimā, bankas to nedrīkstēs ignorēt.

Likumu izmaiņu sagatavošanas procesam jāpiesaista arī mediju uzmanību, kas to padarītu redzamāku un atklātāku, neļaujot politiķiem un ieinteresētajām personām to notušēt vai ignorēt.

Lūdzu būsim aktīvi, lai saglābtu mūsu valsts suverenitāti. Sūtiet savas idejas Saeimas deputātiem un informējiet par šo iniciatīvu arī citus, kas ir līdzīgās domās un vēlas šādi palīdzēt kā paši sev, tā līdzcilvēkiem.

Ielādēja:Lietotājs offline ievask85
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-43537 53.10 LVL PD-CPP30 2.40 LVL SC-44074 26.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist