Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 14:35:03


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jun 17 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Apavu mode 2010. gadam


Apavi ir svarīgi katras sievietes garderobē, tie kalpo kā akcents - lielisks tērpa papildinājums. Pareizi izvēlēti apavi var padarīt slaidākas tavs kājas un interesantāku tavu tērpu. Runā, ka sievietei kurpju nekad nevar būt par daudz, ne velti ir populārs leģendārās aktrises Merilinas Monro teiciens – „Iedodiet meitenei pareizās kurpes un viņa iekaros pasauli!” Tad nu espati.lv tev pastāstīs par šī gada apavu modes tendencēm, lai laicīgi vari saprast, kas no tā visa der tieši tev.

Zābaciņi/puszābaciņi
Viena no galvenajām šī gada apavu tendencēm ir puszābaciņi jeb zābaciņi līdz potītei, kas radušies apvienojot zābakus ar kurpēm. Šāda veida zābaciņi ir ne tikai ērti, bet arī eleganti un stilīgi.
Šie zābaciņi ir pieejami ļoti dažādās variācijās un stilos. Tie var būt retro stilā, klasiski, tie var būt ar augstiem papēžiem vai ar zemiem, aktuāli ir arī zābaciņi ar platformu. Zābaciņi var būt izgatavoti no ādas, zamšādas, samta, papildināti ar dažādām saitītēm kā arī ar spīdumiem un pat spalvām. Šie apavi iederēsies arī pavasarī un vasarā, jo tie var būt ar atvērtiem purngaliem, pagatavoti no mežģīnēm un tml. Šī tendence pieļauj tik lielas variācijas, ka katra dāma var atrast kaut ko priekš sevis, turklāt šie apavi ir pievelkami gan pie kleitām un svārkiem, gan pie lietišķiem kostīmiem, biksēm un džinsiem.



Platformu sandales uz augstiem papēžiem
Pavasarī ar lielu sparu atgriezīsies augstpapēžu sandales ar platformas zoli, kas ne tikai izskatās stilīgi un seksīgi, bet ir arī ērtākas nekā augstpapēžu kurpes ar smalkajiem papēžiem. Augstums šīm sandalēm solās būt galvu reibinošs – sākot no 10 cm.
Pavasarī un vasarā šie apavi būs īpaši spilgtos toņos – ķiršu sarkanā, tirkizzilā, zeltītā, sudrabotā u.c. Rudens pusē šo apavu krāsas kļūs mierīgākas – baltas, bēšas, brūnas, melnas u.c. Platformu sandaļu dizains solās būt visai kolorīts, ar dažāda veida reljefiem, siksniņām un rotājumiem.



Garie zābaki
Šāda veida zābaki savu aktualitāti, principā, nezaudē nekad, vienīgi mainās papēžu augstums un zābaku garums. Šogad aktuāli ir ļoti gari zābaki, kuri sniedzas virs ceļa, līdz pat stilbam. Šādi zābaki lieliski izskatās kopā ar īsām kleitiņām, svārkiem vai piespīlētām biksēm. Šie zābaki var būt dažādās krāsās – melnā, pelēkā, bēšā, brūnā, haki kā arī metāliskajos toņos. Arī šī apavu tendence pieļauj dažādu reljefu papēžos un rotājumus. Zābaki var būt gatavoti no dažāda materiāla – ādas, zamšādas, samta, dažādiem elastīgiem materiāliem – tas viss atkarīgs no gadalaika un vēlmēm.




Sandales/klikatas
Augsti papēži, nenoliedzami, šogad ir modē, bet apavu dizaineri uzskata, ka apaviem jābūt arī ērtiem, tādēļ šogad ir piestrādājuši pie zemajiem vasaras apaviem – sandalēm un klikatām. Šie apavi tev liks izskatīties un justies ērti, kā arī vasarā, piemēram, dodoties uz pludmali tie ir ļoti praktiski, tie ļaus tavām pēdām elpot un atpūsties no slēgtajiem apaviem. Klikatas un sandales būs dažādas – spilgtos, vasarīgos toņos, neitrālākas, kā arī greznotas ar dažādiem akmentiņiem.



Kurpes ar augstiem, smailiem papēžiem jeb īleni
Šie ir apavi, kas nekad tā īsti neiziet no modes. Bet jāatceras, ka šie nav apavi ikdienai, īleni ir velkami uz saviesīgiem pasākumiem, darba intervijām un tml., jo ikdienā šie apavi noteikti nav veselīgi tavam organismam. Vēlamai īlenu augstums ir 10 – 12 cm, tie tiek gatavoti no glancētas vai viltotas ādas.




Mary Jane stila apavi
Mary Jane stila apavi tiek arī dēvēti par skolnieču apaviem, tie ierasti tiek veidoti ļoti eleganti un atturīgi. Šogad tie mazliet ir mainījušies, šīs kurpes kļuvušas spilgtākās un mazliet nerātnākas, ierastās klasiskās krāsas nomainīs spilgtas un drosmīgas krāsas, būs pieejami dažāda veida papēži (ar dažādiem izliekumiem) un vairāk apavos tiks izmantoti sprādžu elementi, tiesa gan joprojām būs nopērkamas Mary Jane kurpes klasiskajā, ierastajā stilā.



Mežģīņu laiviņas
Mežģīnes ir šī gada apavu kolekciju viens no svarīgākajiem un modīgākajiem materiāliem. Tas ir šiks, kas sastopams gandrīz visu apavu dizaineru kolekcijās, jo, kā uzsver dizaineri, mežģīnes sievieti padara sievišķīgāku un seksīgāku. Domājams, ka šis caurspīdīgais materiāls nezaudēs savu aktualitāti līdz pat 2010. gada vasaras beigām.




Bārkstis
Modes skatēs ir atgriezušies apavi ar bārkstīm. Tie var būt gan zābaki, gan kurpes, gan sandales. Toņi šiem apaviem ir visai neitrāli – melni, brūni, bēši, olīvu zaļi un rūsgani.
Kā arī savu aktualitāti šogad nezaudēs dažādas kniedes un radzes, kas būs sastopamas gan zābakos, gan vasaras apavos.


Ielādēja:Lietotājs offline EvitA
Vidējais vērtējums:


Daudzums


velnins23
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[18.06.2010 - 14:51]
Man jau patīk (cool)


Blonde^
Lietotājs offline sievieteStrēlnieksveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[18.06.2010 - 13:56]
Kurpes - dievīgas. Vispār augstpapēžu platformas dievinu. Sasodīti ērti staigāt.


Briljants
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[17.06.2010 - 22:22]
wow - lieliski apavi!!!!!!  (drink)


zveers
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[17.06.2010 - 21:16]
Nu šis tas ir tieši manai gaumei  (cool)

Es celšu labirintu, kurā varēšu apmaldīties ar to, kurš sagribēs mani atrast.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-ECD5EN 7.10 LVL PD-ECD5RU 6.00 LVL SC-44917 4.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist