Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 23:32:11


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 24 2012
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Ka izveletie spiemerotako davanu pec zodiaka zimes.


Auns – enerģisks, adrenalīna pilns cilvēks, kuram patīk sports!
Dzīves uzdevums: Izbaudi dzīvi
Slēptākā vēlme: Būt līderim it visā
Raksturojums: Viņi ir dzimuši kā piedzīvojumu meklētāji, kas ir ārkārtīgi aktīvi un sabiedriski. Viņi ir vienmēr gatavi jauniem izaicinājumiem, jo adrenalīns ir viss, kas viņiem ir nepieciešams. Neskatoties uz to, ka auni ir neatkarību mīloši, viņi reizēm ir pārāk uzticīgi un naivi, kas dzen viņus neziņā un neizpratnē par notiekošo, tomēr viena no vislabākajām Aunu īpašībām ir tā, ka viņi vienmēr nostājas uz kājām un nekad nezaudē drosmi.
Kaut kur dziļi sirdī viņi vienmēr paliek bērni, ar katru reizi atklājot šajā pasaulē kādu no tās brīnumiem un entuziastiskā līksmē izbaudot katru viņiem dāvāto dienu, saglabājot ticību dzīvei.
Šīs zīmes cilvēki izstaro dinamiku un vīrišķību, tādēļ sievietes, kas dzimušas šajā zīmē, reizēm ir pārāk agresīvas un pārāk aktīvas, lai iepatiktos vīriešiem. Auna zīmē dzimušo sieviešu otrajām pusītēm jābūt īstiem vīriešiem, tādēļ nereti Aunu mīlas lietas ir visai sarežģītas. Tieši tas pats attiecas uz Auna zīmē dzimušajiem vīriešiem – viņi ir pārāk prasīgi, ja runājam par partneru izvēli.
Viss augstāk minētais padara Auna zīmē dzimušos par ļoti komplicētām būtnēm, kuras nereti ir grūti izprotamas. Viņu impulsivitāte un skaidri izteiktā tendence rīkoties, bieži vien sarežģī viņu dzīves, liekot ceļā ne vienu vien problēmu.
Ko uzdāvināt? Ideāli piemērota dāvana Auniem būs tā, kuras pamatā ir aktīvs dzīvesveids, piemēram, nedēļas nogales laivu izbrauciens vai dalība peintbolā. Šai zīmei derēs viss, kas ir oriģināls un neparasts, tādēļ izvēlieties kaut ko unikālu un jūsu Auni būs par to priecīgi, turklāt, kas zina, varbūt tieši jūs būsiet tas, kas uzdāvinās Aunam to aktivitāti, uz kuru viņš pats nekad nebūtu sadūšojies!
***
Vērsis – izsmalcinātības, dārga dzīvesveida un lieliskas virtuves cienītājs
Dzīves uzdevums: Emocionālā un finansiālā stabilitāte
Slēptākā vēlme: Būt drošam, laimīgam, mīlētam un bagātam.
Raksturojums: Zem mierīgās, nosvērtās un koncentrētās ārienes slēpjas emocijas, slēptas vēlmes un izteiktas tendences, par kurām Vēršiem apkārt esošie cilvēki nemaz nenojauš. Neskatoties uz to, ka Vērši ir sabiedriska zīme, cilvēki, kuri vienmēr atrodas sabiedrības ielokā, viņi ciena un ilgojas pēc mērenas vientulības un savā tuvumā pielaiž tikai labi zināmus, pārbaudītus un uzticamus cilvēkus. Vērša zīmē dzimušie cilvēki atšķiras no pārējām zodiaka zīmēm, jo viņi ir tik noslēpumaini, ka nekad tā arī neuzzināsies, ko īsti Vērsis domā, un kas viņam ir prātā. Nav iespējams Vērsi lasīt kā atvērtu grāmatu.
Vērša zīmē dzimušie ir pazīstami ar savu stūrgalvību, ja Vērsis ir kaut ko ieņēmis galvā, nevienam neizdosies viņu pārliecināt par pretējo. Pateicoties savai stingrajai pārliecībai un atturīgajai dabai, Vērši bieži vien tiek uzskatīti par snobiem, turklāt viņi paši sevi nereti vērtē augstāk par citiem. Mēdz būt pat tā, ka Vērši vienkārši atslēdzas no apkārtējās pasaules un koncentrē enerģiju jauniem izaicinājumiem
Tā kā Vēršiem nepieciešama drošības izjūta, un viņi baidās riskēt, viņiem patīk lietas izplānot savlaicīgi un neko neatstāt uz rītdienu nepadarītu. Tā kā Vērši ir Zemes zīme, viņi ir ļoti saistīti ar dabu un mīl dzīvniekus. Mīlas lietās viņi ir ļoti jutekliski un nododas baudai ar lielu prieku un pacilātību.
Ko uzdāvināt?
Šajā zīmē dzimušie cilvēki ir radīti baudai un elegantai izsmalcinātībai, tādēļ pasniedziet viņiem šokolādi, vakariņas dārgā restorānā vai masāžu izsmalcinātā SPA centrā. Viņus laimīgus padarīs ar roku darināti juvelierizstrādājumi, vai kāds vērtīgs nieciņš interjeram. Neaizmirstiet dāvanu skaisti iesaiņot, lai apmierinātu Vēršu estētisko pusi.
***
Dvīņi – izcils intelekts un mūžīgā bērna sindroms
Dzīves uzdevums: Izbaudīt visus pasaules priekus
Slēptākā vēlme: Vadīt komandu, būt tās priekšgalā
Raksturojums: Cilvēki, kas ir dzimuši Dvīņu zīmē, vienmēr ir skrējienā un jaunas pieredzes un zināšanu meklējumos. Zinātkāre ir viņu raksturīgākā iezīme, neskatoties uz to, ka viņiem nereti ir grūti koncentrēties uz vienu lietu. Dvīņiem patīk izbaudīt dzīves asumu, tuklāt – jo vairāk, jo labāk! Paralēli zinātkārei, Dvīņi ir arī lieli runātāji, un tiem, kam mēle neskrien pa priekšu, augstākie spēki ir dāvājuši iespēju būt rakstniekiem vai svešvalodu zinātājiem.
Šajā zīmē dzimušie vienmēr ir uzmanības centrā, galvenokārt, pateicoties savam neparastajam un unikālajam dzīvesveidam. Tieši šāds dzīvesveids padara viņus redzamus sabiedrībai, kam līdzi nāk kritika un skaudība vai greizsirdība, kurus pret Dvīņiem vērš tie cilvēki, kas nav tik kāri uz piedzīvojumiem
Dvīņi prot pelnīt naudu ātri un veiksmīgi – bet prot tikpat ātri arī to notērēt. Tā kā Dvīņiem patīk sacensības un spēles, viņi nereti nokļūst bīstamās un riskantās situācijās, kuras nes nepatikšanas. Dvīņi ir prasīgi mīlas lietās un meklē tādu partneri, kas zinātu, kā uzturēt intīmās dzīves tempu. Ar Dvīņiem nav viegli!
Ko uzdāvināt?
Dvīņi būs priecīgi, ja uzdāvināsiet viņiem biļetes uz viņu iemīļotākās grupas koncertu, gada abonementu viņu iecienītākajam žurnālam vai mīļākā izpildītāja jauno albumu. Ar šādu dāvanu Jūs apmierināsiet Dvīņu alkas pēc intelektuāliem izaicinājumus un jaunas pieredzes!
***
Vēzis – īpaši emocionāls perfekcionists
Dzīves uzdevums: Būt to cilvēku ieskautam, kas piedāvā uzticību un tuvību
Slēptākā vēlme: Justies droši – emocionāli, garīgi un finansiāli
Raksturojums: Vēži ir visu zodiaka zīmju lielākā mīkla, jo viņi ir pilni pretrunu. Viņi rūpējas par citiem, ir laipni un līdzjūtīgi, galvenokārt, pret saviem mīļajiem. Tomēr viņi spēj arī cilvēkus patriekt no savas telpas, izsakot negatīvus un nepatīkamus komentārus, kuri nāk līdzi straujai garastāvokļa maiņai. Tomēr pēc dabas Vēži nav ļauni, viņi ir tikai nedaudz ekscentriski un galīgi nav pārliecināti par sevi; diemžēl līdzcilvēki ne vienmēr to spēj pareizi saprast. No ārpuses Vēži var šķist pietiekami nosvērti, vēsi un atturīgi, bet patiesībā viņi ir emocionāli un jutīgi.
Vēži nemitīgi mainās; dzīve viņiem nekad neapstājas, arī tad, ja liekas, ka viņi stāv uz vietas. Vēžos mīt nemitīgi kustībā esošs emociju okeāns, kas neļauj tiem saglabāt stabilitāti. Reizēm šķiet, ka viņi ir kā pingponga bumbiņa, kas nespēj apstāties, tomēr, neskatoties uz to, ka apkārtējiem šīs nestabilitātes dēļ ir grūti saprasties ar Vēžiem, viņos mīt zināms šarms.
Vēzim mīlestība ir vissvarīgākā lieta, tieši tādēļ viņi tiek uzskatīti par visromantiskākajiem cilvēkiem. Neizdevušās attiecības viņus parasti ļoti traumē, bet viņu dvēselē mītošā ticība brīnumam ļauj atkal un atkal noticēt mīlestībai – nereti ar katru reizi aizvien vairāk.
Ko uzdāvināt?
Vēži nespēs pretoties romantiskām vakariņām divatā, skaistam ziedu pušķim vai jaunai pazīstama zīmola mēbelei. Visvairāk Vēži novērtēs to, ka Jūs interesējaties par viņu vaļaspriekiem, mazāk pievēršot uzmanību pašai dāvanai. Viņi būs sajūsmā par to vien, ka Jūs par viņiem atceraties!
***
Lauva – karaliskas uzmanības meklētājs
Dzīves uzdevums: Sekot pārējiem
Slēptākā vēlme: Būt zvaigznei visās jomās
Raksturojums: Lauva ir uzvarētāja zīme, karalis un izcila personība – cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē apkopo sevī visas šīs minētās iezīmes. Lauvas savu dzīvi nodzīvo mīlestības zīmē, viņi vadās pēc sirds diktētas rīcības un bieži vien pieņem lēmumus, vadoties no emocionālās uztveres. Viņu harizma un pozitīvā dzīves uztvere ir iemesls, kāpēc viņām apkārt vienmēr pulcējas daudz draugu un kāpēc viņas visas dzīves grūtības uztver ar humoru.
Lauvas ir ļoti godīgi un uzticīgi, ja reiz ir izlēmuši kādam atdot savu sirdi un dvēseli. Bet to pašu viņas sagaida arī pretī; ja kāds viņas piekrāpj vai salauž viņu sirdis, Lauvas to nekad neaizmirsīs un nekad nepiedos. Lauvas ir radītas attiecībām, pat, ja tās nes sāpes un vilšanos. Lauvu partneri bieži vien nesaprot, kā Lauvas spēj tikt pāri salauztās sirds bēdām un pat neskatīties atpakaļ.
Lauvas ir dzimušas līderes un piedzīvojumu meklētājas, viņu lielākais trūkums ir pārlieku izteiktā lepnība un iedomīgums. Vieglākais veids, kā iekarot viņu sirdis, ir teikt komplimentus; esiet uzmanīgi ar kritiku, Lauvas to neuztvers kā labu nodomu vadītu lietu!
Ko uzdāvināt?
Izsmalcinātus cigārus, dārgus vīnus, teātra vai koncerta biļetes. Vissvarīgākais Lauvām ir būt uzmanības centrā, tādēļ parūpējieties par to, lai Lauvas sajūt Jūsu uzmanību un Jūs padarīsiet viņus par vislaimīgākajiem cilvēkiem pasaulē!
***
Jaunava – mūžīgās mīlestības romantiskais meklētājs
Dzīves uzdevums: Katrā situācijā rīkoties pareizi un godīgi
Slēptākā vēlme: Mīlēt un būt mīlētam
Raksturojums: No pirmā acu uzmetiena Jaunavas vienmēr šķiet mazliet aizspriedumainas, bet tas ir tikai tādēļ, ka viņām ir zems pašnovērtējums. Ja reiz Jaunava ir atradusi pareizo ceļu dzīvē, viņa mirdz kā zvaigzne pie debesīm un šādos brīžos Jaunavas var uzskatīt par visveiksmīgāko no visām zodiaka zīmēm. Jaunavas ir tās, kas uzzied salīdzinoši vēlu – bet viņu ziedi ir visskaistākie.
Viena no acīmredzamākajām lietām Jaunavās ir tā, ka viņas uzticas cilvēkiem un dzīvei kopumā un mūsdienās tā ir reta parādība. Varētu pat teikt, ka Jaunavas ir mazliet naivas, jo viņas nekad nekļūst ciniskas, neraugoties uz vilšanos un nodevību, ko dzīve tām ir sagādājusi. Jaunavu labā sirds un vēlme palīdzēt citiem bieži vien ir iemesls tam, kāpēc viņas izvēlas tādu profesiju, kurā spēj šo vēlmi realizēt.
Jaunavas ir ļoti radošas un jutīgas, tādēļ viņām ir grūti savaldīt emocijas. Viņu kautrīgā daba ar katru savu poru vēlas palīdzēt cilvēkiem. Jaunavām patīk dot un viņas būs tās, kas vienmēr būs blakus tad, kad tas būs visvairāk nepieciešams!
Ko uzdāvināt?
Izvēloties dāvanu Jaunavai, pacentieties – katrs Jūsu piepūles mirklis būs tā vērts! Mēģiniet atrast kaut ko praktisku, vienkāršu un saistītu ar Jaunavas hobijiem. Dāvana nedrīkst būt pārāk liela, jo kautrīgā Jaunava to nespēs pa īstam novērtēt!
***
Svari – estēts bez īpašām prasībām pret dzīvi
Dzīves uzdevums: Saglabāt līdzsvaru dzīvē
Slēptākā vēlme: Vienkārša dzīve bez sarežģījumiem
Raksturojums: Kopš bērnības katrs Svaru zīmē dzimušais ir sapņojis par sava prinča vai princeses atrašanu un laimīgu dzīvošanu kopā līdz mūža galam – tomēr šie sapņi drīz vien izgaist un Svari pieņem dzīves realitāti tādu, kāda tā ir. Neskatoties uz viņu praktisko un argumentēto pieeju dzīvei, Svari ir ļoti jutīgi attiecībā uz visiem mīlas jautājumiem – īpaši, ja runājam par to mīlu, kas ir zudusi.
Svari ir ļoti neatkarīgi un bieži vien rada šķietami perfektas dzīves ilūziju, noslēpjoties tajā ikreiz, kad vēlas pabūt vienatnē ar sevi un savām domām. Svari reizēm izliekas attiecībās, spēlējot citu lomu – tādu, kurā labi orientējas, tādēļ viņi ir ļoti veiksmīgi arī biznesā. Pateicoties savam šarmam, Svari spēj atrast ietekmīgus kolēģus un cilvēkiem ir grūti pretoties viņu piedāvājumiem. Tomēr arī Svariem nav viegli pateikt „nē” un pastāvēt par sevi, tādēļ no viņiem mēs biežāk dzirdam „jā”, nevis „nē”.
Svari ir laimīgi, ja atrod savas dzīves mīlestību un dzīvo kā sapnī – tad ir bauda uz viņiem noraudzīties. Reizēm šķiet, ka viņi dzīvo paradīzē zemes virsū, tieši tādēļ Svariem biežāk vajadzētu sekot saviem sapņiem, ne tikai pieņemt to, kas iekrīt rokās.
Ko uzdāvināt?
Svari būs priecīgi par jebko – par CD, par ziediem utt. Galvenais, kam ir nozīme, tam, ka Jūs par viņiem vispār atceraties.
***
Skorpions – sarežģīts, prasīgs cilvēks, kuru ir dārgi uzturēt
Dzīves uzdevums: Sakaut visus oponentus
Slēptākā vēlme: Būt uzvarētājam
Raksturojums: Skorpioni ir zināmi kā zodiaka stiprākās zīmes pārstāvji un par to lieliski liecina arī viņu dzīvesveids. Viņi dzīvo intensīvi, viņu dzīves ir pilnas dramatisku attiecību un unikālas pieredzes. Skorpioni nereti šķiet esam vecāki, nekā patiesībā, jo viņos mīt īpaša dzīves gudrība, kuru pārējo zodiaka zīmju pārstāvji iegūst tikai ar gadiem. Skorpioniem ir nobriedis skats uz dzīvi, kas bieži vien traucē viņiem to baudīt un izjust pilnīgu laimes sajūtu.
Skorpionus sargā kaisle un vara, tādēļ viņiem ir grūti atrast romantiskas attiecības. Viņiem ir grūti atteikties no varas un kontroles un skatīties sejā savām emocijām un jūtām. Arī ilgtermiņa partneriem Skorpioni mēdz palikt mīkla; viņu sejā var lasīt daudzas domas, tomēr viņi nekad tās neatzīs un neizpaudīs skaļi. Kontaktējoties ar viņiem, rodas iespaids, ka viņi ir uzvilkuši masku, bet atrodot pareizo pieeju, šī kontaktēšanās var radīt patīkamas sajūtas.
Skorpioni ir dzimuši uzvarētāji, bet viņu raksturs bieži sarežģī viņu dzīvi. Ja Jūs būsiet viņiem kaut ko nodarījuši, viņi to atcerēsies visu dzīvi. Turklāt, izteiktā paškritika nereti liek viņiem lielus šķēršļus.
Ko uzdāvināt?
Skorpioniem patīk dārgas lietas un viņi dievina modi. Jūs trāpīsiet desmitniekā, ja uzdāvināsiet kādu glamūrīgu apģērba gabalu, kurš iegādāts brenda veikalā. Bet esiet uzmanīgi – pērkot šādu dāvanu, Jums šis cilvēks ir patiešām labi jāpazīst.
***
Strēlnieks – jautrs un rotaļīgs
Dzīves uzdevums: Baudīt patīkamu dzīvesveidu
Slēptākā vēlme: Mainīt pasauli
Raksturojums: Šajā zīmē dzimušie cilvēki ir vispozitīvākā zodiaka zīme, viņiem piemīt piedzīvojuma gars, mīlestība pret dzīvi un viņi kaismīgi vēlas iesaistīties jaunu lietu atklāšanā. Viņi nemitīgi meklē lietas, kuras varētu padarīt viņus laimīgus, tādēļ viņi bieži maina darbu, partnerus un dzīvo starp sapņiem un īstenību. Viņu uzmanība ir koncentrēta uz visu, kas spēj padarīt viņu dzīvi labāku un interesantāku.
Cilvēki, kas šajā zīmē ir dzimuši, ir nelabojami optimisti, kas tic, ka viss šajā dzīvē ir iespējams, tādēļ cilvēki, kas ir Strēlniekiem apkārt, nereti spēj viņus sarūgtināt, jo demonstrē savu reālistisko dzīves uzskatu. Strēlnieki vienmēr ir kustībā, atklājot aizvien jaunu pieredzi un zināšanas, kultūras un cilvēkus, tādēļ jebkādi ierobežojumi spēj tos novest līdz depresijai. Tieši tāpat ir arī ar attiecībām: ja viņu partneris saprot viņus, tad viss ir kārtībā, bet, ja mēģina ielikt rāmītī, tad Strēlnieks bieži vien no tā aizmuks.
Strēlnieki mīl brīvību un tajā pašā laikā viņi ir ļoti godīgi – tik godīgi, ka tas nereti mijas ar netaktiskumu.
Ko uzdāvināt?
Atrodiet kaut ko interesantu un pilnīgi neiedomājamu, kādu juvelierizstrādājumu vai ceļojumu uz eksotisku zemi.
***
Mežāzis – nopietns cilvēks ar tieksmi uz perfekcionismu
Dzīves uzdevums: Būt lepnam par saviem lieliskajiem sasniegumiem
Slēptākā vēlme: Būt cilvēku apbrīnotam
Raksturojums: Mežāži ir vieni no veiksmīgākajām zodiaka zīmēm, jo viņu tieksme pēc perfekcionisma nemaz nepieļauj būt savādākiem. Viņi nelielās ar saviem sasniegumiem, bet ir priecīgi, ja citi tos pamana. Savu mērķu sasniegšanā, Mežāži ir konsekventi un neatlaidīgi: viņi zina, ka visa sākumā ir mazi solīši, kuri parasti ir visgrūtākie.
Viena no visgrūtākajām lietām Mežāžiem ir atrast pareizu līdzsveru starp darbu un atpūtu: nereti notiek tā, ka viņi pārāk koncentrējas uz vienu un pilnībā aizmirst par otru. Daudzus Mežāžus var uzskatīt par darbaholiķiem, tomēr jāatzīst, ka viņi ir lieliski organizatori, ar ļoti praktisku skatu uz pasauli. Viņiem ir neparasta humora izjūta, kas parādās neikdienišķos brīžos.
Attiecībās Mežāži ir ļoti uzticīgi un parasti vēlas ilgstošas partnerattiecības: tajās viņi vēlas sajust attieksmi, neskatoties uz to, ka paši bieži vien piemirst to demonstrēt. Savā dziļākajā būtībā Mežāži ir uzticīgi, uzticami un mīloši, kas nekad nepametīs savus draugus nelaimē
Ko uzdāvināt?
Uzdāviniet lieliskas vakariņas vai mākslas izstādes apmeklējumu. Sniedziet viņiem kaut ko noderīgu, tādēļ ieklausieties viņos un padomājiet, kas tieši ir Mežāžiem nepieciešams, jo perfekcionisti nemēdz aizmirst nejēdzīgas dāvanas un to dāvinātājus!
***
Ūdensvīrs – vienmēr uzmanības centrā
Dzīves uzdevums: Izprast dzīves lielākās mīklas
Slēptākā vēlme: Būt unikālam un oriģinālam
Raksturojums: Šie cilvēki ne tikai vada pārējos, bet arī uzstāda mērķus. Viņu unikālais un kreatīvais domāšanas veids padara daudzus no viņiem par izgudrotājiem. Īpašās garīgās vērtības, maņas un spējas ļauj viņiem atklāt daudzas lietas, neskatoties uz to, ka viņu intensitātei ir arī savas ēnas puses. Neskatoties uz to, ka daudzi izcili cilvēki ir dzimuši tieši Ūdensvīra zīmē, tikpat daudzi ir arī pacienti psihiatriskajās klīnikās. Viņu spējas ir gan laime, gan lāsts.
Ikdienas dzīvē viņi ir patīkami cilvēki, kas reti kad tiesā citus un neļauj sevī dominēt emocijām. Viņi parasti ir ļoti objektīvi un viņu komunikācijas spējas piesaista daudzus cilvēkus. Ūdensvīri ir neparasti un noslēpumaini cilvēki, kas reizēm ir ekscentriski, tomēr tas viss padara viņus par unikāliem un oriģināliem cilvēkiem.
Viņiem vienmēr ir izteikts viedoklis, neraugoties uz to, vai tas ir par politiku vai par kādu citu tēmu. Savas dzīves laikā viņus pavada nepieciešamība kaut kam ticēt.
Ko uzdāvināt?
Kaut ko interesantu. Šiem dzīvespriecīgajiem cilvēkiem patīk oriģinālas un interesantas lietas. Kāda interesanta rotaļlieta, biļetes uz jaunāko komēdiju vai kaut kas noderīgs automašīnai.
***
Zivis – maiga, mākslinieciska dvēsele
Dzīves uzdevums: Aizbēgt no vientulības un sajust saikni ar dabu
Slēptākā vēlme: Dzīvot sapnī
Raksturojums: Zivis ir ļoti talantīgas un noslēpumainas personas, tomēr, neskatoties uz daudzajiem talantiem, lielāko daļu dzīves viņas pavada bezjēdzīgā cīņā. Viņas ir pretrunīgas un nevar atrast izeju daudzajos lēmumos un ceļos. Reizēm šķiet, ka Zivis dzīvo divas dzīves reizē.
Zivis ir diezgan divkosīgas, viņās slēpjas gan svētais, gan sātaniskais. Tādējādi viņas var vienlaicīgi būt gan zudušās dvēseles, gan līderi, gan sapņotāji, gan arī psihopāti, tajā pašā laikā viņas var būt kreatīvas savā vārgumā un nestabilitātē.
Tā kā Zivis daudz laika pavada savā iedomu pasaulē, viņām ir grūti atrast pareizo ceļu dzīvē, turklāt viņas nespēj izsvērt tos apstākļus un likumsakarības, kuri nostājas viņu ceļā. Zivis uztver pasauli tādu ,kādu vēlas to redzēt, nevis tādu, kāda tā ir patiesībā. Viņu dzīvi un lēmumus vada sirds, bet romantiskas attiecības Zivīm ir vissvarīgākā lieta pasaulē.
Ko uzdāvināt?
Nebūs viegli izvēlēties dāvanu Zivīm, jo viņas spēj novērtēt tikai to, ko jūs pats savām rokām būsiet izgatavojis. Ja jums nav laika pašiem uztaisīt dāvanu, Zivis būs mierā arī ar čībām vai jogas nodarbībām.

Ielādēja:Lietotājs offline olimpija
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-RPK16-008 8.70 LVL PD-FB2M-M-019R 0.60 LVL PD-FB98 2.40 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist