Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 16:38:27


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Oct 03 2012
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

(True story)...


sweikas..

Dzīve ne vienmer ir rožu lauks bez ērkšķiem. Mans mīļotais vīrietis mani šodien apbēdināja.. viņam neesot ko man teikt, kad gājām pastaigāties viņš vienkārši klusēja un gaīdja kad es ko teikšu. Parasti tā naw, viņš vienmēr bijis patiess un atklāts, vienmēr teicis visu ko domā...,bet kas šobrīd ir mainījies? Nekas nav noticis, nekam nebūtu jāmainās, ja vien viņš kaut ko no manis neslēpj.
Šovakar kad stastīju par to ka atcerējos mūs pirmo reizi viņš pat nereaģēja. ta itkā viņam viss būtu vienalga. Mani pārņēma nepatīkamas sajūtas, jūtos kā atstumta, pamesta viena.
šobrīd ir skumji.. vēlos lai viņs man pastāsta kas ir noticis, bet viņš cītīgi turpina klusēt.
ko man iesākt? gribas lai ir kā agrāk.

Ielādēja:Lietotājs offline mazaa01.11
Vidējais vērtējums:


Daudzums


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[04.10.2012 - 23:08]
Es kaut kur lasiju, ja virietis ietiepigi kluse uz sievietes ,,kas noticis?,, jautajumiem, iesledzies sevi, tad automatiski sieviete asocie vina klusesanu ar abu attiecibam, virietis parstajis milet vinu, vinam vina apnikusi, bet nevelas atklat utml. Realitate izradas savadaka. Virietim ir problemas darba, sastridejies ar kadu draugu, naudas trukuma jautajums un citas lidzigas situacijas, respektivi, tas neskar nekadi attiecibas. Par so es esmu parliecinajusies vairakkart dzive. Ja vins kluse, tad tikai tadel, ka nevelas apgrutinat sievieti ar savam problemam, jo tas jarisina tikai vinam pasam, lai neizskatitos ka nespejnieks vinas acis. Neteiksu, ka viriesi vispar nedoma par attiecibam, bet vini to dara krietni mazak neka sievietes.


mazaa01.11
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[04.10.2012 - 22:49]
Citāta: melita
Viss taču šodien jau ir kārtībā,vaine.

nu ne gluži, vel aizvien ir tāds saspringums (hmm) (hmm)


perfekta
Lietotājs offline sievieteSkorpionsPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (44)
[04.10.2012 - 09:21]
Viss taču šodien jau ir kārtībā,vaine? (ok)

ir uz ko tiekties.


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[04.10.2012 - 00:14]
kopdzīvē ir daži brīži = gan labi, gan slikti = un nevajag spiest savu otro pusīti lai tā sāk kaut ko darīt, jā viņam to negribas tagad...
ir normāli, kad ir brīži, kad pat runāt negribas = tā ir normālā dzīve

...all animals are equal but some animals are more equal than others....

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-PNL2 1.20 LVL ST-R12050 0.30 LVL W-16050 2.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist