Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 25. Aprīlis 20:11:48


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Mar 27 2012
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[7]

Zara 2012 aprīlī.


Modele Liu Wen.

zaraapril2012lookbook4.jpg


zaraapril2012lookbook1.jpg

zaraapril2012lookbook2.jpg

zaraapril2012lookbook3.jpg

zaraapril2012lookbook5.jpg

zaraapril2012lookbook6.jpg

zaraapril2012lookbook7.jpg

zaraapril2012lookbook8.jpg

zaraapril2012lookbook9.jpg

zaraapril2012lookbook10.jpg

zaraapril2012lookbook11.jpg

zaraapril2012lookbook12.jpg

zaraapril2012lookbook13.jpg

zaraapril2012lookbook14.jpg

zaraapril2012lookbook15.jpg

zaraapril2012lookbook16.jpg

zaraapril2012lookbook17.jpg

zaraapril2012lookbook18.jpg


Ielādēja:Lietotājs offline rutuks
Vidējais vērtējums:


Daudzums


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[28.03.2012 - 12:01]
Diezgan sterotipiski domat, ja perk brendus, tad tas tikai uz izradisanos. Patiesiba jau neviens neredz birku dzinsu iekspuse, ka tur tadas markas ka Versace, D&G vai Guess utml. Ja cilveki perk saucamos brendus, tad tas ir tikai drebes kvalitates del un fasaona. Vienreiz meriju vienus brenda dzinsus, nu nevar salidzinat ar tirgus, audums viegls, gaisa caurlaidigs, augumam vnk iet perfekti. Turklat ta ir ari ekonomika, tu ieguldi naudu kvalitativa lieta, un busi parliecinats, ka so lietu varesi valkat vairak par vienu sezonu. Mana skapi ari ir sis tas no atpazistamam firmam, piemeram, Mexx topins man valkajas jau 4 gadus, un tikai tagad sak nedaudz izbalet, tas ari nenozime, ka es katru dienu vinu valkaju, vienas dzinsas, ko nopirku uz atlaidem, vispar nebale, nav izstaipijusas, un daudzas citas lietas, kuru kvalitati es nevaru apsaubit. Man draugs agrak stradaja Guess veikala, vins ka darbinieks ar atlaidem sapirka daudz ko, tagad sen jau vairs tur nestrada, bet tas drebes aizvien ir laba kvalitate, vienas dzinsas valkaja ap 3 gadiem diendiena, tagad nesen vinas nobeidzas (haha) Bet valkajot brendus, es jau neklustu labaka vai gudraka, tas ir tikai drebes. Varbut ir cilveki, kam tas ir svarigi, ka izcelt vinu personibas, bet es tadus nepazistu, un man ari tas nav tik butiski.


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[27.03.2012 - 23:10]
Bucuk- katrs pēc sava maciņa lieluma atļaujās un pērk brendus, ja man nebūtu tās naudas es nepirktu brendus, bet vispār nēsu traka brendu bāba, ja man patīk tā lieta tad man vienalga cik viņa maksā un kas viņu ražo  (hehey)
man vispār ir diezgan roķīgs stiliņš, dievinu Ed Hardy  (heart)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[27.03.2012 - 21:33]
Patika. Vienkārši, bet gaumīgi.  (wine)

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!


Spotorno
Lietotājs offline sievieteVēzisBildināta
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[27.03.2012 - 18:21]
Uz modelēm tādās profesionālās bildēs viss ļoti skaisti un gaumīgi izskatās, bet dzīvē allaž daudz kas izskatās patizli un nepiestāv


bucuks
Lietotājs offline sievieteJaunavaveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[27.03.2012 - 17:25]
Citāta: rozite
man liekās kad Zarā drēbes paliek ar vien sliktākas un sliktākas.

Nezinu kuros veikalos iekš lv, viduvējā izmēra maka nēsātāja,var fanot, cubus ,vai? es uzskatu ka salīdzinoši tie tērpi kvalitātei un stilam,ir ok.Protams,protams irst un bāl tās drēbes,bet citur tak ir tāpat. Man patīk zāras stila drēbes,ir košas pamanāmas,vienīgi nenormāli daudz komplekti,ej pa ielu un vismaz 10 meičām pretī nākas sastapties,piemēram,ar vienām un tām pašām biksēm,vai žaketēm.
Tad apsveru domu iepirkties paviljona,vai iekš citiem dizaineru tērpu veikaliņiem,bet vai esmu gatava maksat par drēbēm,kas tāpat nolaikosies un tiks izmestas? es piekļaujos tai cilvēku grupai,kas taupa kapeiku,lai to labāk iztērētu dzīves baudīšanai-ceļojumam,nevis nopērkot džinsas pa 120ls,eju paceltu galvu,kaut gan ko tas brends nozīmē,manās acīs neko,es eju ar paceltu galvu,kad varu lielīties par izdevīgu pirkumu,ka esmu nopirkusi leitu pa 6 ls tai vietā,cita tādu pašu pa 70 ls   (bowdown) bet citam,protams,tā ir visa dzīve.


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[27.03.2012 - 16:35]
Vini neizteiksmigas fotosesijas veido, bet par apgerbu izveli es nevaru sudzeties. Man ir vairaki smuki vasaras kreklini no turienes, nesen nopirku vienu smugu bluzi, kam lidzigu biju meklejusi ilgu laiku, vel man patik vinu zandales vasaras. Vienigi, kas man nepatik, ka apgerbu izmeri biezi ir tuvu bernu izmeram, kas patiesiba ir domati pieaugusam sievietem.


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[27.03.2012 - 13:45]
man liekās kad Zarā drēbes paliek ar vien sliktākas un sliktākas. agrāk tur patstāvīgi iepirkos, tagad tikai ieskrienu ko bērniem nopirkt, un arī jau šķiet kad tur izvēles vairs nekādas nav.

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-GRL93 5.80 LVL PD-TPP43-017 2.40 LVL PC-DIN-A6-FLAMINGO 1.90 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist