Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 10:27:46


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Apr 04 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

Par vīriešiem un sievietēm


 Garāžas: 
Sievietes izmanto garāžas, lai tur glabātu savas mašīnas un zāles pļāvējus. Vīrieši izmanto garāžas daudz kam - viņi tur izkarina mašīnu numuru zīmes, skatās televizoru, būvē beņķus. 

Telefons: 
Vīrieši telefonu uzskata par sazināšanās ierīci un izmanto to, lai citiem cilvēkiem nosūtītu īsas ziņas. Sieviete divas nedēļas ciemojas pie savas draudzenes, atgriežoties mājās viņai piezvana un nopļāpā divas stundas. 

Pucēšanās: 
Sieviete sapucējas tad, kad iet iepirkties, aplaistīt puķes, iznest atkritumus, atbildēt uz telefona zvanu, lasīt grāmatu, izņemt pastu. Vīrietis sapucējas tad, kad iet uz: kāzām, bērēm. 

Iepirkumi (pārtikas): 
Sieviete sastāda nepieciešamo iepirkumu sarakstu, aiziet uz veikalu un visu nopērk. Vīrietis sagaida brīdi, kad viss, kas ledusskapī ir palicis, ir pus citrons un kaut kas zaļgans. Tad viņš dodas iepirkt pārtiku. Viņš pērk visu, kas labi izskatās. Kamēr viņš tiek līdz kasei, viņa ratiņi ir piekrauti līdz augšai, bet tas, protams, netraucē viņu iestāties rindā pie kases, uz kuras rakstīts 'Mazāk par 10 pirkumiem'. 

Pošanās uz svarīgu pasākumu: 
Kad vīrietis saka, ka viņš ir gatavs iet ārā, tas nozīmē, ka viņš ir gatavs iet ārā. Kad sieviete saka, ka viņa ir gatava iet ārā, tas nozīmē, ka viņa BŪS gatava tiklīdz atradīs otru auskaru, uzkrāsosies, utt. 

Kurpes: 
Ejot uz darbu, sieviete uzvelk kostīmiņu un Reebok botas. Labās kurpes viņai ir līdzi maisiņā. Darbā viņa uzvelk kājās labās kurpes. Pēc piecām minūtēm viņa kurpes atkal novelk, jo kājas taču ir zem galda. Vīrietis visu dienu nostaigā vienos un tajos pašos apavos. 


Rotaļlietas: 
Mazām meitenēm ļoti patīk spēlēties ar rotaļlietām. Apmēram 11 - 12 gadu vecumā šī interese zūd. Vīriešiem šī interese nekad nezūd. Kļūstot vecākiem, viņu rotaļlietas vienkārši kļūst dārgākas un nepraktiskākas. Vīriešu rotaļlietu piemēri: mazi miniatūri televizoriņi, mobilie telefonaparātiņi, komplicētas sulu spiedes, mazi robotiņi, kas pēc komandas pasniedz kokteili, 
video spēles, jebkas, kas mirgo, pīkst un kam vajag vismaz 6 baterijas, lai tas darbotos. 

Žurnāli: 
Vīriešu žurnālos bieži ir kailu sieviešu bildes. Sieviešu žurnālos arī ir kailu sieviešu bildes. Tas ir tāpēc, ka sievietes ķermenis ir brīnišķīgs mākslas darbs, kamēr vīrieša ķermenis ir spalvains, pinkains un tāds, kuru nevajadzētu apskatīt dienas gaismā. 

Ceļa virzieni: 
Ja sieviete, braucot ar mašīnu, pēkšņi atrodas nepazīstamā vietā, viņa apstāsies un pajautās ceļu tuvākajā benzīntankā. Vīrieši to uzskata par vājuma pazīmi. Viņi nekad nejautās ceļu. Viņi riņķos apkārt stundām ilgi, sakot 'Izskatās, ka esmu atradis jaunu ceļu, kā tikt līdz šejienei' vai 'Es zinu, tepat vien esmu, pazīstu to balto vistu kūti'. 

Istabas augi: 
Sieviete palūdz vīrietim, lai viņš aplej puķes, kamēr viņa būs atvaļinājumā. Viņš aplej puķes. Pēc piecām dienām sieviete atgriežas istabā pilnā ar nokaltušām puķēm. Neviens nezin, kāpēc tā notiek.


Ielādēja:Lietotājs offline Liene
Vidējais vērtējums:


Daudzums


gusenish
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[10.04.2010 - 19:18]
Rēcīgi! (haha) (haha) (haha) (haha) (haha) (haha) (haha)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-53156 10.40 LVL SC-22480 3.80 LVL SC-24633 29.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist