Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 13:43:17


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Mar 15 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[9]

Nezinot par grūtniecību, sieviete negaidīti piedzemdē bērnu


Lielbritānijā kāda sieviete laidusi pasaulē meitu tikai trīs stundas pēc tam, kad ārsti viņai paziņoja, ka viņa ir stāvoklī, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

21 gadus vecā Belinda Veita deviņu grūtniecības mēnešu laikā vairākas reizes vērsās pie mediķiem, taču ārsti apgalvoja, ka viņa cieš no smaga kairinātu zarnu sindroma un podagras. Neskatoties uz to, pirms mēneša viņa piedzemdēja pilnīgi veselīgu meiteni.

«Tādus stāstus tu lasi žurnālos, taču nekad nedomā, ka tas varētu notikt ar īstiem cilvēkiem, un pilnīgi noteikti - ka tas varētu notikt ar tevi,» atzina friziere no Bamptonas. «Protams, tas bija liels šoks mums visiem, taču tādas lietas ir vienkārši jāpārvar, un tagad mēs par to patiešām priecājamies.»

Kā viņa atklāja, vairākus mēnešus pirms negaidītajām dzemdībām viņa nejutās labi. «Mēnešiem ritot, man šķita, ka manā ķermenī kaut kas kustas. Taču es nevienā brīdī neapsvēru to, ka esmu stāvoklī, un šķiet, ka tas neiešāvās prātā arī ārstiem.»

Kad Veita devās uz savu vietējo slimnīcu, ārsti paziņoja, ka viņai, visticamāk, ir kairinātu zarnu sindroms. Ziemassvētkos viņa atkal devās uz slimnīcu roku un kāju pietūkuma dēļ, taču ārsti viņu pārliecināja, ka viņa cieš no podagras vai alerģijas. Galu galā 6.februārī sievietei sākās sāpes un viņa atkal devās uz slimnīcu. Neskatoties uz to, ka viņa jau deviņus mēnešus bija stāvoklī, ārsti desmitos vakarā paziņoja, ka viņa ir grūtniecības trešajā mēnesī. Neskatoties uz to, jau plkst. 2.30 no rīta viņa piedzemdēja četrus kilogramus smago meitiņu Luīzi. «Es tiešām biju šokā. Nedomāju, ka arī [mans partneris] Veins spēja noticēt, ka tas patiešām notiek.»

«Mums nebija laika par to domāt. Neviens mums neticēja, kad mēs teicām, ka mums pēkšņi piedzimis bērns.»


Ielādēja:Lietotājs offline lilii
Vidējais vērtējums:


Daudzums


aija27
Lietotājs offline sievieteJaunavaPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[28.01.2013 - 07:13]
tiešām muļķības,vaitad vēders viņai nebija? (haha)


Pūkainā!
Lietotājs offline sievieteZivis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[20.03.2010 - 22:17]
stulbums, neticu...


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[16.03.2010 - 20:58]
nu kkā nereāli izklausās, kā var vairāki ārsti kļūdīties u nepateikt ka sieviete ir stāvoklī, kkāds sviests

Es izvēlos būt laimīga!


EvitA
Lietotājs offline sievieteDvīņiPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (32)
[16.03.2010 - 10:39]
visadi tak brinumi gadas (haha)

EvitA


minna883
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (44)
[16.03.2010 - 10:20]
Galvenais cik es saprotu tur vairaki arsti ir saistiti...man liekas nereali vienam ko tadu pielaut, kur nu vel vairakiem!!! (no)


nikija08
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[16.03.2010 - 07:23]
sitadus arstus ka korkus izsaut no darba vietas (karate) (karate) (karate)


kikii107
Lietotājs offline sievieteVērsis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[15.03.2010 - 22:58]
Tiešām nesaprotu kā ārsti var kaut ko tādu palaist garām.... (hmm)


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[15.03.2010 - 18:52]
nu_manai_māsai_bija_kad_viņai_līdz_5mēn_ārsti_teica_kad_viņai_ir_ļaundabīgs
audzējs,pat_viņas_12gadus_meitas_acu_priekšā_ārst_pateica_lai_sauc_ātros_uz
poliklīniku,jo_cilvēks_acu_priekšā_mirstot.protams_bērns_histērijā.
un_tikai_kad_aizveda_pie_ārsta_uz_slimnīcu_uzināja_kad_gaida_bēbi.

nu_protams_kad_dīvaini_kad_mūsu_laikos_var_notikt_tik_liela_rupja_kļūda (hmm)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


lilii
Lietotājs offline sievieteVērsisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[15.03.2010 - 15:17]
Nu kā ārsti kaut ko tādu var dabūt gatavu? (haha)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
FL-68311 1.80 LVL SC-21026 2.50 LVL AS-2820701 5.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist