Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 16. Aprīlis 12:21:30


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Aug 02 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

Viļņas mērs uz ielas ar bruņutransportieri sadragā mersedesu. VIDEO



Lietuvas galvaspilsētas Viļņas mērs Artūrs Zoks vienmēr izcēlies ar spilgtu rīcību. Nesen viņš ar bruņutransportieri sadragājis kādu „Mercedes-Benz” markas automobili, kas bija novietots uz veloceliņa.


„Esmu mācījies vadīt bruņutransportieri. Un tas ir vēstījums tiem, kuriem ir luksusa auto un daudzas naudas, un kuri domā, ka var atļauties novietot savu automašīnu, kur ienāk prātā,” savu rīcību pamatoja Viļņas mērs Artūrs Zoks.
Viņš šādi atbildējis uz daudzu vietējo iedzīvotāju lūgumiem pašvaldībai ko darīt lietas labā – proti, iedzīvotājiem apnicis, ka luksusa auto īpašnieki nepārtraukti novieto savus auto uz riteņbraucēju celiņiem. Atraktīvais Viļņas mērs izdomājis, kā panākt kārtību – viņš ielēca bruņutransportierī un pārbrauca pāri „Mercedes-Benz” S klases automobilim, kas bija novietots uz veloceliņa.
„Man ir apnikuši tie vadītāji, kuri novieto savus luksusa auto uz veloceliņiem un gājēju pārejām. Bruņutransportieris ir lielisks līdzeklis, kā atrisināt nepareizas automobiļu novietošanas problēmu,” mirkli vēlāk Zoks apgalvoja savā „Facebook” vietnē.
Tas gan nenozīmē, ka arī turpmāk ik dienu Viļņas mērs ar bruņutransportieri plosīsies pa pilsētas ielām, iznīcinot luksusa automobiļus. Patiesībā tā bija labi izdomāta reklāmas akcija, kurā Zoks demonstrēja, ka pašvaldība ieklausījusies iedzīvotājos un gatava atrisināt samilzušo problēmu, tā brīdinot tos luksusa auto vadītājus, kas uz veloceliņiem atstāj savas automašīnas. Iznīcinātais mersedes jau sen nav bijis braukšanas kārtībā, turklāt, zinātāji vēsta, ka tas bijis Viļņa mēra sievas kādreizējais auto, kurš nu lieliski noderējis šai spilgtajai reklāmas akcijai.




Ielādēja:Lietotājs offline Criss Tiina
Vidējais vērtējums:


Daudzums


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[03.08.2011 - 11:00]
Vot, ta ir taisniba, ka gajeji lamajas uz velobraucejiem, ka vini trauce viniem parvietototies pa VELOcelinu. Protams, ne visi, bet gadas dazi kemi


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[03.08.2011 - 02:09]
nu... samontētais PR, bet toties varbūt kādam iešausies prātā kaut kas jo pie mums arī visi lamājās uz velobraucējiem, bet tajā pašā laikā traucē viņiem normāli pārvietoties pa veloceliņiem = gājēji staigā pa tiem, mašīnas arī brauc pāri vietās, kur viņiem ir jālaiž velobraucējus...

...all animals are equal but some animals are more equal than others....

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-SET7 16.80 LVL SC-44074 26.80 LVL BALONI1203 51.50 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist