Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 23. Aprīlis 10:53:41


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

May 12 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Mana pirmā Vakuummasāžas procedūra


Šodien notika mana pirmā vakuumasāžas procedūra. Biju ilgos meklējumos uz kurieni iet veikt šo procedūru, jo vietas, kur piedāvā ir daudz un cenu amplitūda ir plaša, sākot no 9.00 LVL līdz pat 25.00 LVL par procedūru.

Ļoti daudz piedāvājumu tagad ir kolektīvo iepirkšanos portālos, bet iegādi šādos portālos es uzreiz izslēdzu - pirmkārt, jo vairāk cilvēku piesakās, jo lielāka iespējamība, ka pirmo procedūru veiksi tika pēc daudzām nedēļām. Otrkārt, speciālistam nepatiks jau no paša sākuma, ka tu esi puscenas klients (starp citu pašam šim speciālistam no tevis samaksātās puscenas šādos portālos, nonāk arī tikai pusīte - otrā pusīte paliek šajos portālos par reklāmu). Te tad nu var arī domāt cik labi tad tevi izmasēs, vai, kas ir visdrīzāk, neizmasēs.

Man paveicās, ka āra bija lielisks laiks, es ar labu garastāvokli pie savām mājām Teikā atradu mazu skaistuma saloniņu, kur doties. Laicīgi biju pierakstījusies uz procedūru un biju klāt.
Man solīja 60 minūtēs izmasēt ar vakuumaparātu vēderu, gūžas un kājās par 15 latiem. Cena ir ļoti pieņemama.
Mani nosmērēja ar krēmiņu un sāka vilkt ar aparātu pa kājām. Biju domājusi, ka atnākšu un aizmigšu, bet nekā. Visa procedūra man pagāja ar sāpēm. Ha, ha, ha - jā celulīts, nav nekas maigs, un atbrīvošanās no tā nav diez ko patīkams proces.
Pēc vakuumamasāžas, mani vēl mazliet pamasēja ar rociņām, un iesmērēja krēmiņu.
Rezultātā pēc procedūras es jutu ka mani celulīta tauki pulsē zem ādas, kādas 30 min man bij uz kājām apsārtums. Dažās vietiņās ir maziņi zilumiņi. Riktīgi mani izmasēja - esmu apmierināta.
Esmu nolēmusi ļoti intensīvi atbrīvoties no apelsīna miziņas, tāpēc procedūras esmu ieplānojusi veikt jo vairāk jo labāk. Tā kā starpība star vakuumasāžas procedūrām jābūt vismaz trīs dienas, tad rītā iešu mēģināšu gaisa zābaciņus.

Kas jums var noderēt?
Masierītie man ieteica smērēt katru dienu pretcelulīta krēmu, nevis kā parasti - vienkārši to iesmērēt ādā, bet paberzt ar frotē dvieli problēmzonas, līdz apsārtumam, lai uzlabojas asinsrite un tad tikai smērēt pretcelulīta krēmu.

Rītā pastāstīšu, kā man ies ar gaisa zābaciņiem un kādas būs sajūtas!!!

Meitenes - gatavojamies pludmalei!!!!!


Ielādēja:Lietotājs offline Criss Tiina
Vidējais vērtējums:


Daudzums


cukurdupsits
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[13.05.2011 - 23:28]
es ar pirms smērējos izmantoju " koka mazāšas rīku " (hehe)


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[12.05.2011 - 22:28]
Par to krema iesmeresanu pirms - manupra,t ar frote dvieli ir grutak, tadel lielisks variants ir abrazivie neilona cimdini vai dabigo saru masazas suka. Es ta maseju visu augumu jau vairak ka menesi pirms sporta, pec sporta un ari pat tad, kad nesportoju, un palidz. (ok)

Un tiesam butu interesanti uzzinat Tavus rezultatus, kad beigsi proceduras. Ja nu noder nakotnei sis info


Criss Tiina
Lietotājs offline sievieteLauva
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[12.05.2011 - 20:52]
jā, man tiešām bija superīgs noskaņojums, neskatoties, ka vēl joprojām dažās vietās jūtu, ka tauki ir izkustējušies un sāp. (ice)


lilii
Lietotājs offline sievieteVērsisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
BD
[12.05.2011 - 20:44]
Lasot nezinu kādēļ, bet liekas ka tev tiešām bijis superīgs garstāvoklis (cloud)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
BALONI1151 17.70 LVL W-10013 1.90 LVL PD-FB2H-Q-018 0.50 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist