Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 12:18:27


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jan 18 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Horoskops uz 2010. gadu



Auns:
Auniem, kā cīkstoņu pārstāvjiem par taisnību, nākošais gads sola būt ne tikai taisnīgs, bet arī sekmīgs jaunās sākšanās un izvirzītajos mērķos, kuri bez traucējumiem rea, pateicoties optimismu dabai, draudzīgām īpašībām šo cilvēku raksturā. Galvenais ierocis uz šo gadu auniem, ir viņu starojošais smaids, kurš apžilbinās apkārt esošos, palīdzot izlīdzināt nelīdzenumus, un novērst nevēlamus šķēršļus ceļā pie panākumiem. Kas attiecas uz vientuļiem auniem, tad ar tiem tā arī tiecas satikties lauvas un strēlnieki, tā kā bez jauniem saikļiem šogad neiztikt!

Vērsis:
Vēršiem, dzeltens tīģeris var kļūt par 2010.gada simbolu, jo neviena no zodiaka zīmēm, nav apveltīta ar tādu spēcīgu neatlaidīgumu un izturēšanu raksturā, izvirzītā mērķa sasniegšanā, kā tie, kurus neapšaubāmi ir atbalstījis cēls tīģeris. Nerviem šogad ir pierakstīts miers, taču viss, ko izdomās sev vērši, tiks bez problēmām īstenots, bet par ierastu impulsīvu nākošajā gadā varat aizmirst, bet ar jums ir tīģeru veiksme, ko tad vēl vajag? Daudzi vērši tiks atalgoti ar zelta medaļu par drošsirdību un izturību, kas ir parādāma zem likteņa sitieniem, dzīves laikā. Ir liela varbūtība tam, ka apbalvojums atnāks pie jums Jaunavas vai Mežāža sejā, tā kā esiet gatavi patīkamiem pārsteigumiem!

Dvīņi:
Visiem dvīņiem šogad ir labāks tikt noteiktiem tajā, ko jūs patiešām vēlaties sasniegt, un ko galvenokārt, gaidāt no gaidāmā gada. Tam vajadžetu izvēlēties viena cilvēka uzskatu no diviem, dzīvojošiem jūsos, citādi ir risks sapīties domu zirnekļtīklā, un pazaudēt diegu, kas ved jūs pa pareizu ceļu. Prasme graciozi izkulties praktiski no jebkādas situācijas, noderēs dvīņiem, bet jūsu gara procesu ātrums kļūs par galveno trumpi, izdalītās ar tīģeri kārtīs. Hroniska dvīņu "koķetēšana", nesīs tiem jaunu izjūtu asumu, viņu un bez tā nemierīgajās dzīvēs.

Vēzis:
Vēzis ir pati noslēpumainākā zodiaka zīme, bet viņa sapņu kāre pārkāpj visas saprāta robežas, taču iekšpus viņa dzīvo jūtas un bagāta iztēle. Gaidāmo gadu, vislabāk izmantot kā izdevību vēlmju iemiesojumam dzīvē, bet tikai vadoties pēc pārliecības un savu lēmumu realizēšanai, tikai tad tīģeris iemurrāsies jums, visticamāk tā arī notiks, taču tvēriens vēzim - spēcīgs.
Šogad, jūsu uzmanība tiks pievērsta pretējā dzimuma pārstāvjiem, bet tīģeris palutinās jūs ar skorpiona un zivju sabiedrību - tas piezimei visiem vientuļajiem vēžu klana pārstāvjiem!

Lauva:
Lauvām, kā kaķu dzimtas pārstāvjiem, pavisam nav obligāti draudzēties ar tīģeri, taču viņi tomēr ir radi. Lauvas vara iegūs savu spēku visur, kur viņš to nosūtīs, bet viņa labsirdīgums radīs labvēlīgu vidi "pakārtojumam". Šogad, jūs atradīsieties pašās spilgtākajās un glaunās vietās, bet par tādu nodarbi kā garlaikoties, pat atcerēties nenāksies! Lauvu izlēmība - tas ir tas, kas padarīs 2010. gadu daiļu un apbrīnojamu dotās zīmes visiem pārstāvjiem, jo lauva šo gadu pavadīs atzinīgi, vispirms pašam priekš sevis, esot apdāvinātam ar īpašu uzmanību no aunu un strēlnieku puses.

Jaunava:
Jaunavai kārtība ir vienmēr, visur un visā, tādēļ konkrēta zināšana tā, kā tie redz savu nākotni, iemiesosies dzīvē 2010.gadā. Jaunavām pastāv garīga vajadzība kārtībā, tādēļ tās neatļausies bardaku un neskaidrības savā dzīvē. Loģika un individuālisms - tās ir tās īpašības, pateicoties kurām tīģeris būs nokauts ar jums, un kad jūs iesiet pie nospraustā mērķa, iepriekš ziniet, ka jūs to sasniegsiet, taču uz jums nolika aci neviens cits, kā pats dzeltens tīģeris! Ja jums ceļā uz darbu vai autobusā, piemirkšķinās pretējā dzimuma pārstāvis, tad smaidiet viņam pretī, jo iespējams, tas ir jūsu liktenis, mežāža vai auna sejā.

Svari:
Nevelti dotās zodiaka zīmes pārstāvjus nosauca par svariem, jo viņi ar visu savu "es" tiecas uz līdzsvaru, panākot visu to, kas tiem ir nepieciešams harmonijai gan iekšējai, gan apkārtējai. Taisnīguma šogad nāksies, kaut nedaudz, bet gūt virsroku, kā vieglam prātam un svaru pievilcīgumu, neatlaidīgi cīnīsies par viņu, bet šo ļaužu prasme laikā aiziet uz kompromisu, tīģeris piekritīs ar patīkamiem pārsteigumiem, kuri ļoti gaida draudzīgus svarus. Šogad jūs gaida jaunas iepazīšanās ar auniem, ūdensvīriem un dvīņiem, kas būs ļoti patīkami īpaši svariem, kas atrodas statusā "brīvs".

Skorpions:
Skorpioni var atrast atslēgu pie eksistences noslēpuma atminēšanas, vai vismaz noprast, kur tas atrodas, taču tie tik neatlaidīgi to meklē visas dzīves laikā, izvēloties ērkšķu un nevienkāršu ceļu. Drosmei ir vērts dot brīvību, jo tīģeris ne atbalsta bailes, bet neatlaidīgumam likt režīmu "neizsmeļams", kas ļaus kļūt pašam dedzīgam cīkstonim ceļā pie izvirzītā mērķa. Tīģeris ir apveltīts ar teicamu atmiņu, tāpat arī skorpions, bet nav vērts būt ļaunpieminīgam, taču atcerēties labo, kur sarežģītāk, nekā ļaunumu. Sākotnēji, ceļā pie noliktā mērķa, jums mēģinās traucēt, bet jūs ar ierastu vieglumu tiksiet galā ar pāridarītāju, un tiksiet tālāk, bez jebkādām sprukām nākotnē. Šogad skorpioniem, labvēlīgi radīsies attiecības ar vēžiem un zivīm.

Strēlnieks:
Strēlnieki panāks to, ka ideāla pasaule, kuru radīja tie, tiks saredzēta ar apkārtējiem, un stāsīes ceļā pie iemiesojuma realitātē. Strēlnieku saista bīstamība, kas runā par drošsirdību un šīs zīmes pārstāvju bezbailīgumu. Kam kā ne tīģerim zināt, kas tāds ir drošsirdība, tādēļ strēlnieku sejā tīģeris atrada sev "piekritējus" cīniņā, kurš notiks zem uzvaras karoga. Nesatraucieties, ja uzreiz pēc Jauna gada, jūs kaut ko pazaudēsiet vai aizmirsīsiet, jo tā ir jūsu atšķirīgā iezīme - pazaudēt dažādus nieciņus. Auni, dvīņi un ūdensvīri, izrādīsies šogad par teicamiem sarunbiedriem, bet iespējams, turpmāk, kļūs par kādu svarīgāku priekš jums.

Mežāzis:
Pateicoties savam "kazu" stūrgalvīgajam raksturam un attīstītam prātam, mežāži kā ne šķetiniet, bet nosprausto mērķi panāks! Šīs zīmes pārstāvji mīl, lai par viņiem jūsmo, mīl viņus, viņi lolo varu un cenšas vienmēr būt līderi. Visas šīs īpašības, dzeltens tīģeris ne tikai novērtēs, bet arī godalgos ar divkāršu triumfu, kas vēl vairāk pacels mežāža pašnovērtējumu un piemetīs vēl jaunu ideju pie iemiesojuma, iepriekš sakot priekšā pareizu ceļu. Ka šeit teiksi, šie "bukas" redz nevis zvaigznes debesīs, bet visu to, kas atrodas viņiem priekšā, skaidri zinot visas savas iespējas. Tam, ar kādu spēku tie stāv uz kājām, burtiski "pielīmēti" pie zemes, var tikai ar skaudību mācīties, tādēļ nekur tie ar savu pārliecību nākotnē nesavirzīsies, bet pretēji, stāvēs vēl spēcīgāk. Pievērsiet uzmanību auniem un jaunavām, tāpēc ka šo zīmju cilvēki, var nospēlēt ļoti svarīgu lomu gaidāmajā gadā.

Ūdensvīrs:
Šis gads ūdensvīriem būs piesātināts ar saskarsmi gan ar veciem paziņām, gan ar jauniem. Jūs pievelkat ļaudis ar savu cilvēcību un sapratni, tādēļ bez tīģeru uzmanības 2010.gadā jūs, neapšaubāmi, nepaliksiet. Asas nedrošības etapos sevī, jums palīdzēs veiksme, kuru jums uzdāvinās tīģeris, un jūs ātri varēsiet atgūties, atdodot savam garam optimismu un entuziasmu. Tieši šīs īpašības, kļūs atslēgas ceļā pie noliktā mērķa. Cenšaties nepazaudēt tās, taču kādi šķēršļi nebūtu, vienmēr patīkamāks ir sasniegtais rezultāts, bet jo sarežģītāks ceļš pie tā realizācijas, jo vairāk salda būs uzvaras garša. Vientulīgi ūdensvīri, atradīsies smagas izvēles priekšā aunu, dvīņu un svaru starpā, tā kā paprasīt par uzmanību šogad, jums - nav aktuāli.

Zivs:
Zivīm ir vērts būt akurātāk ar tīģeri, taču viņš necieš slinkumu un nedrošību sevī, kas itin bieži ir pārsvarā pār šīs zīmes pārstāvjiem. Entuziasma attīstīšana pie dzīves un atšķirīgām lietām, atvedīs jūs pie panākumiem, bet vārdu "vienaldzību" labāk ir aizvākt no savas personiskas vārdnīcas, ja jūs patiešām gribat kaut ko panākt šogad. Lai justos kā "zivs ūdenī" ikdienišķā dzīvē, sekojiet šīs frāzes jēgai ikdienā, apmeklējot baseinu vai pieņemot vēsu vannu, jo ūdens bagātina jūs ar enerģiju un centieniem. Jūs varat atrast papildus enerģijas avotu šogad, skorpiona vai vēža sejā.

Avots: www.baby24.lv


Ielādēja:Lietotājs offline rozite
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FB2M-Z-006 1.10 LVL SC-71065 24.40 LVL SC-52740 5.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist