Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 01:51:47


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Apr 20 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[7]

Pievienojies Kostimi.lv komandai uz Go Blonde parādi (TAS NEKAS, JA NEESI BLONDĪNE)


28. Maijā norisināsies GO Blonde parāde. Šogad arī Kostimi.lv komanda ir nolēmusi piedalīties šajā parādē un aicinām Tevi pievienoties. Plānojam apkopot daudz meitenes, kas apvienosies ar labu garastāvokli un ir gatavas šajā dienā izskatīties vienādi ROZĀ – veidojot kopējo Kostimi.lv grupas tēlu un piesaistīt apkārtējo uzmanību.

TAS NEKAS, JA NEESI BLONDĪNE – visām meitenēm būs skaistas parūkas!!!

Kostimi.lv komanda startēs ar numuru 7.

Lai piedalītos Kostimi.lv komandā vienots kopējais izskats ir obligāts – šo visu aksesuāru iegāde vienai dalībniecei maksās 18.00 LVL
(Kopējā tirgus vērtībā atribūtiem, kas ietilpst, katras meitenes tēlā ir ~ 40.00 LVL, dalībniecēm no Kostimi.lv komandas šie atribūti izmaksās tikai 18.00 LVL)

Atribūtikas cena ir simboliska, visa atribūtika paliek jums pēc parādes.

KOMANDAS TĒLS: visām dalībniecēm būs vienāds izskats, kurā ietilpst krekliņš ar Kostimi.lv logo, apakšsvārciņi, parūka un vēl citi papildus aksesuāri. Lai saglabātu intrigu, mēs šeit neievietojam bildes, bet ieinteresētajām meitenēm ir iespēja sazināties pa zemāk redzamajiem kontaktiem!

Kostimi.lv komandā jau ir pieteikušās daudzas meitenes, kas pastāvīgi piedalās Kostimi.lv pasākumos. Ja arī jūs vēlaties piedalīties vērienīgā pasākumā, saņemt lieliskas bildes un fantastiski pavadīt laiku, pievienojaties Kostimi.lv komandai!

P.S. Vēl plānojam pasūtīt mums balonus, ņemt līdzi savu fotogrāfu tikai mūsu komandas bildēšanai un vēl šādus tādus iņčīgus aksesuārus – visas šīs izmaksas paliek Kostimi.lv ziņā.


Iepriekš Rīgā notikušās divas blondīņu parādes guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu - «Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi». Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parādes tika atspoguļotas vairāk nekā 500 interneta portalos visā pasaulē, populārajos dzīvesstila žurnālos «Mairie Claire» ASV, «Grazia» Anglijā un Itālijā, «Glamour» Spānijā.

Zvani, ja gribi mums pievienoties un, ja ir jautājumi +371 2 6364529
vai raksti uz kristina<@>kleoo.lv


Sava dalība ir jāapstiprina līdz 9. Maijam un iemaksa par aksesuāriem jānodod līdz 10. Maijam.


Ielādēja:Lietotājs offline Kleoo
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Briljants
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[22.04.2011 - 21:42]
Šitas pasākums ir labais!  (belly) Es arī labprāt jums pievienotos, bet esmu stipri svarā pieņēmusies (nose)


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[21.04.2011 - 15:29]
Criss Tiine, pareizi pateici karnevāls  (ok) (hehey)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


Criss Tiina
Lietotājs offline sievieteLauva
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[20.04.2011 - 19:46]
rozīt, visā pasaulē notiek karnevāli - lieli un krāšņi! Esmu bijusi Vācijā karnevālā - un sajūtas ir fantastiskas - tici man! Pievienojies mums Mana mamma arī piedalīsies un viņai jau pāri 40 (cool)


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[20.04.2011 - 18:28]
ne kā forša neredzu  (nope) tāda sevis blamierēšana vien ir  (fui)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


Criss Tiina
Lietotājs offline sievieteLauva
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[20.04.2011 - 14:49]
Festivāls “Go Blonde” 2011.gada maijā notiks jau trešo gadu ar mērķi vākt ziedojumus labdarības projektiem. Savāktā nauda tiks atvēlēta bērniem drošu rotaļu laukumu izveidei Rīgā un citur Latvijā. Krāšņi tērpi, neviltoti smaidi un visas skaistākās Latvijas blondīnes – viens no jautrākajiem un pozitīvākajiem festivāliem Rīgā. (cool) (flowers)



rutuks
Lietotājs offline sievieteDvīņiEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[20.04.2011 - 13:56]
Ja pareizi atceros,tad savā laikā tas bija pasākums,kas domāts lai piesaistītu tūristus...kautkā tā,tajā programmā! (samba)


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[20.04.2011 - 13:43]
Tiras intereses pec jautajums -  kads ir noluks sim ,,Go Blonde,, gajienam? Man nav isti skaidrs.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-TS12-080 0.90 LVL SC-51600 4.90 LVL SC-44997 5.90 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist