Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 23. Aprīlis 21:31:31


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Mar 25 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Vecmeitu ballīte - idejas un risinājumi


Kāzu diena jau ir noteikta. Ciemiņi uzaicināti un pēdējais kas paliek, tas ir riktīgi izballēties ar draudzenēm pirms spert kāju laulības dzīvē.

Bieži vien savā veikalā sastopamies ar meitenēm, kuras rīko Vecmeitu ballītes, bet nezin ar ko sākt. Patiesībā Vecmeitu ballītes organizācija ir ļoti aizraujošs un interesants proces.



Kas ir Vecmeitu ballīte?

Vecmeitu ballīte tas ir sens rituāls, kad sieviete atvadās no brīvās dzīves pirms došanās laulības ostā. Kopš seniem laikiem Vecmeitu ballītes rituāls ir stipri mainījies, bet es neieslīgšu tajā, kā kādreiz bija pieņemts svinēt šāda veida baļļukus, jo dzīvojam mēs 21. gadsimtā. Tagad, mūsdienās, Vecmeitu ballīte tas ir labākais pārsteigums un dāvana no draudzenēm tām sievietēm, kas grasās precēties.

Biežāk uzdotie jautājumi par Vecmeitu ballīti ir sekojoši: Kā svinēt Vecmeitu ballīti?
Idejas Vecmeitu ballītei? Ko darīt Vecmeitu ballītē? Kas ir Vecmeitu ballītes zvērests? Kādas ir spēles Vecmeitu ballītei?

Tātad sākšu ar visu pēc kārtas.

Viens svarīgs moments uzsākot Vecmeitu ballītes plānošanu ir labi saprast uz ko parakstīsies nākamā līgava. Parasti iesaka aprunāties ar nākamo līgavu par Vecmeitu ballītes scenāriju, bet es šādu rīcību pilnībā neatbalstu. Pirmkārt, tā ir pārsteiguma ballīte jūsu draudzenei un pārsteigums paliek pārsteigums. Otrkārt, ja jau jūs esat nākamās līgavas draudzene, tad vismaz kaut kāda saprašana par savu tuvo draudzenīti jums noteikti ir un varēsiet izanalizēt pati – vai viņa būs ar mieru neķītrai ballītei
, vai labāk norobežoties ar klasisko Vecmeitu ballīti. Jebkurā gadījumā tas ir pārsteigums, kas pilnībā gulstas uz līgavas draudzeņu pleciem. Līgavai pietiks vien ar to, ka pateiksiet cikos un kur viņai jābūt.

Tātad uzsākot plānot Vecmeitu ballīti lūk kas jādara:

Kad svinēt Vecmeitu ballīti?

Vislabākais svinēt Vecmeitu ballīti ir vienu nedēļu pirms kāzām. Es neiesaku svinēt Vecmeitu ballīti dienu pirms kazām. Jo, ja jūs plānojat riktīgi patusēties, tad viena nedēļa pirms kāzām ir tieši tas, kas vajadzīgs.
Vienojaties ar līgavu par Vecmeitu ballītes dienu un laiku. Vislabākais sākt gatavoties Vecmeitu ballītei laicīgi. Kostimi.lv klientes reizēm jau gatavojas vairākus mēnešus pirms, un tam ir vairāki iemesli:

  • visu var paspēt laicīgi pasūtīt un sagatavot,
  • tā kā visus izdevumus sedz līgavas draudzenes, tad dalītie maksājumi mazāk spiež uz draudzeņu budžetu, bet ballīti var sarīkot grandiozāku.

Kā izskatīties Vecmeitu ballītē?

Harmoniski un kopēji! Ko tas nozīmē? Vecmeitu ballīšu scenāriji var būt dažen dažādi, bet neskatoties uz to kāds ir scenārijs, kopējam visu meiteņu tēlam Vecmeitu ballītē jābūt harmoniskam un līdzīgam. Ir jābūt kaut kādai idejai, kas veidos jūsu kopējo tēlu. Protams, ka kāds man var iebilst un pateikt ,ka katra meitene ir individualitāte, bet ticiet man, esmu redzējusi daudz Vecmeitu ballītes, un tajās ballītēs, kur katra meitene vēlas būt savā stilā un parādīt savu "individualitāti" – visā tajā kopējā meiteņu rosolā (jā tieši rosolā, jo savādāk to nevar nosaukt) neredzēs nekādu individualitāti, ja vien tu nesaģērbsies kā pilnīgākais "freeks".
Ja jūs Vecmeitu ballītē plānojat fotografēties, vai arī doties ārpus mājas, tad pie kopējā tēla ir jāpiestrādā
. Zemāk ir labi un slikti piemēri kā jāizskatās Vecmeitu ballītēs. Labs Vecmeitu ballīšu dalībnieču izskats ļoti stipri pievērsīs apkārtējo uzmanību, izbrīnu un ieinteresētību.


- visas meitenes ir savā tēlā. Nu kas par rosolu! Tas vairāk izskatās kā Helovīnu ballīte, nevis vecmeitu baļļuks.

- apakšsvārciņi vai tā saucamie TUTU ir klasiskais vecmeitu ballīšu risinājums. Izskatās skaisti un acīm tīkami.

- viena vakarkleitā, otra darba drēbēs, trešā klasiskos sarkanos svārkos brrr... - tas vairāk izskatās ka dažādi cilvēki nejauši savākušies vienā vietā. Tā nav vecmeitu ballīte.

- cik skaistas bitītes, jā tas noteikti pievērsīs uzmanību.

- vēl viens rosols, dažas meitenes kostīmos, citas ikdienas tērpos. Tā ir vecmeitu ballīte? Nedomāju gan.

- mūķenes un līgava. Viss skaidrs, kas šeit par pasākumu.

- kopskats izskatās skaisti, bet šāds izskats vairāk noder prezentācijām, nevis vecmeitu ballītēm.

- vienkārši, bet gaumīgi un saprotami. Līgavai uz ugunsdzēsēju cepures ir piestirpināts plīvurs.

- un vēl viens rosols.

- kopejs tēls ir skaists un saportams. Šeit tikai es izceltu līgavu uzvelkot plīvuru.
Gan pa kreisi gan pa labi meitenes ir izvēlējušās kostīmus, bet medmāsiņas izskatās foršāk nekā vissi iespējamie tēli, kā bildē pa kreisi.

- ļoti skaisti un spilgti. Tiešām, man ļoti patīk - bet tas vairāk ir izskats kā uz kārtējo ballīti brīvdienās.

- šī tēma nav mana mīļākā, bet kopskats izskatās foršs. Un arī līgava ir izcelta. Skaidrs, te ir vecmeitu ballīte.

- meitenes nejauši savākušās vienā vietā un nobildējušās pie limuzīna. Tās melnās ir sēru lentas?

- jā, jo tēls ir kopējs. Neteikšu, ka tas ir manā gaumē, bet ja man garām paietu šīs meitenes es pozitīvi pasmaidītu un papriecātos par šīm meitenēm.

- šeit uzreiz var redzēt līgavu (tas ir tikai tāpēc, ka mēs ar jums zinām, par ko ir šis raksts). No malas tas vairāk izskatīties tā: sieviete kovboja cepurē ir sajaukusi notikumus un nevietā uzvilkusi ballīšu cepuri.

- skaisti, eleganti un kopā izskatās perfekti. Šeit es arī tikai vairāk izceltu līgavu ar plīvuru.

- ??? kolēģu ballīte.

- kā jau teicu, TUTU svārciņi tas ir klasiskais variants. Izskatās perfekti!


Pārdomājiet Vecmeitu ballītes kopējo tēlu un jūs nenožēlosiet!

No Kostimi.lv pieredzes:
Vienreiz man uz Kostimi.lv biroju atbrauca meitenes kopā ar līgavu, lai piemeklētu līgavai piemēroto Vecmeitu ballītes kostīmu. Meitenes izlēma vispirms apģērbt līgavu un tad tikai piemeklēt tērpus sev. Risinājums bija fantastisks, pirms ienākt biroja telpās līgavai aizsēja acis. Tas bija jautrs pasākums, jo kamēr piemeklējām līgavai tieši viņai piemēroto tērpu, viņa pati neko neredzēja un viņai nebija nojausmas, kas viņai dotajā brīdi mugurā. Pati līgava nemaz nezināja kur viņa atrodas – draudzenes labi pacentās.

Kur doties Vecmeitu ballītē?

Kāds var būt Vecmeitu ballītes scenārijs ir atkarīgs no jūsu budžeta. Baļļuku var iesākt draudzenēm kopā apmeklējot SPA, iedzerot pa glāzei šampānieša. Pēc tam var kopīgi doties uz līgavas vai vedējas mājām, uztaisīt frizūru, make-up, saģērbties, pasēdēt, uzspēlēt konkursus un doties uz klubu. Var pasūtīt limuzīnu, klubā var norezervēt galdiņu utt...
Bieži vien Vecmeitu ballītes svin vai nu līgavas mājā, vai nu vedējas mājā (tas ir labākais variants, jo tad ir iespēja izdekorēt telpas).
Īsāk sakot - kur un kādā vietā svinēt, nevienam parasti nesastāda grūtības. Parasti grūtības sastāda bieži izplatīts jautājums - ko darīt šādā ballītē? Un tātad...

Ko darīt Vecmeitu ballītē, jeb Spēles Vecmeitu ballītē?

  • Laicīgi sastādām kaudzi ar jautājumiem par līgavaini, piemēram, mīļākā krāsa, mīļākais ēdiens, mīļāka vieta pilsētā utt... uzdodiet visus šos jautājumus līgavai un pierakstiet atbildes. Laicīgi šos pašus jautājumus uzdodiet līgavainim, lai jums jau ir viņa atbildes. Pēc tam kopā apsēdieties un paskatiet uz cik jautājumiem līgavai ir izdevies atbildēt pareizi.

  • Līgavai var uzreiz uzdod vairākus uzdevumus, piemēram, uztaisīt karst-maizītes, uzcept pīrāgu, parādīt kā viņa māk mainīt pamperus (uz lelles vai mīkstās rotaļlietas), kā māk uzvilkt prezervatīvu (uz banāna) utt... un tas viņai ir jāizdara, piemēram, 15 minūšu laikā. Motivējiet to visu ar to, ka sievietei jāprot darīt vairākas lietas vienlaicīgi. Starp citu, pīrāgs viņai jātaisa pēc atmiņas bez receptes palīdzības, neaizmirstiet pierakstīt ko viņa liek tajā pīrāga – tas kļūs par nākamās ģimenes firmas ēdienu.

  • Var iepriekš sagatavot skaistu albumu un palūgt katru ballītes dalībnieci ierakstīt apsveikumu un rekomendācijas precēti dzīvei. Pēc tam dāvāt to līgavai.

  • Var uzspēlēt arī tādu kā taisnības spēli, kad katra draudzene uzdot kaut kādu jautājumu par nākama pāra attiecībām un līgavai ir jāatbild uz to patiesi. Var iedot 1 vai 2 iespējas atturēties atbildēt no kāda jautājuma.

  • Vecmeitu ballītē labāk dāvināt ir veļu vai gultas veļu. Lai būtu jautrāk, sagatavojiet divus dāvanu maisiņus un pirmajā dāvanu maisiņa ieliec vecmāmiņu pantalonus (tas tik būs pārsteigums līgavai!). Tas protams nav obligāti, jo dāvanu tēma nav grūta. Noteikti izdomāsiet ko var uzdāvināt topošajai līgavai.

  • Ar dāvanām var arī izdomāt arī tā, ka katrs ciemiņš Vecmeitu ballītē dāvinu savu dāvanu kaut kādā noteiktā laika periodā, piemēram viena plkst. 21:00, otra 22:00, trešā 23:00.... utt... Pirmkārt nebūs viss vienā kaudzē jādāvina, otrkārt līgavai būs daudz reiz patīkamāk.


Pēc visām konkursu aktivitātēm dodaties uz klubu. Jūs varat jau laicīgi tur noorganizēt galdiņu (daudzos klubos ir pat īpašie Vecmeitu ballītes piedāvājumi, kā īpaša cena galdiņam, vai bezmaksas ieeja visām Vecmeitu ballītes dalībniecēm). To arī pacentieties sarīkot laicīgi, bet tas protams nav obligāti.
Vēl pirms došanās uz klubu var doties pa pilsētu tirgot nieciņus – konfektes, prezervatīvus utt....
Var līgavai uzvilkt baltu t-kreklu un puišiem par naudiņu ļaut uzrakstīt vēlējumu līgavai uz krekla. Manā Vecmeitu ballītē mēs tādā veidā vēl pat nopelnījām – gan visām meitenēm ieeja klubā un dzērieni bija par šo naudiņu. Īpaši devīgi ir ārzemnieki, par vienu prezervatīvu un vienu bildi ar meitenēm ir gatavi šķirties pat no no 10 līdz 20 latiem. Tāda atraktivitāte gan ir vairāk drošajām meitenēm un tas ir jautri. It īpaši, ja Vecmeitu ballīte notiek vasarā un ir lielisks laiks, tad iet ielās ir tieši tas kas vajadzīgs.

Neaizmirstiet pirms ballēšanās nodot Vecmeitu ballītes zvērestu!

Kaut ko šādā stilā:

2011. gada 13. maijā, Rīgā.

Vecmeitu ballītes zvērests


Es, (vārds uzvārds), zvēru turēt ciet savu muti mūžu mūžos un nekad, nevienam neatklāt šī vakara (datums) notikumus! Pat tad, ja mani kārdinās ar saldējumu un ogām (pēc izvēles), es apsolu krist gar zemi un izlikties, ka esmu mēma. Ja turpmākas spīdzināšanas rezultātā mana mute atvērsies pati no sevis, es noliegšu jebkuru neķītrību.

Vārds uzvārds ____________ datums.

Erotiskā Vecmeitu ballītes kūka


Ir tādi, kas atbalsta, ir tādi, kas neatbalsta. Es esmu par erotisko kūciņu. Tā ir tāda, kā rozīnīte pie galda. Lūk dažādi varianti neķītrajām kūciņām.


Par Kostimi.lv bestselleru ir kļuvuši daži neķītrie nieciņi kā salmiņi kokteiļu dzeršanai un svilpītes.



Varat pieaicināt striptīz-dejotāju puisi. Varat pasūtīt sev mājās, lai pie jums atbrauc meitenes un iemāca dejot striptīzu (deju grupas piedāvā šādas aktivitātes), varat uzaicināt vēderdeju skolotāju un iemācīties dejot vēderdejas. Te galvenais ir, lai visam pietiek finansu līdzekļu. Bet var arī bez tā iztikt – tas jums pašām jāskatās. Ir arī atrodami dažādi video Youtub"ā ar dažādām pamācībām - varat arī tos izmantot.





Vēl uzdūros internetā uz foršu video, kas mani iedvesmoja uz šī raksta rakstīšanu. Vecmeitu baļļukā var arī radīt savu video klipu – es no tāda neatteiktos. Fantastiskas atmiņas garantētas. Varat iečekot zemāk.


Video rullīšos redzamie apakšsvārki, parūkas un visi pārējie aksesuāri ir atrodami arī Kostimi.lv veikalā.


Es personīgi esmu par trakām Vecmeitu ballītēm, trakiem konkursiem, jā esmu par neķītro torti un pilnīgu izdejošanos klubā. Man tas viss ir bijis un nu jau mana Vecmeitu ballīte ir kā 4 gadus atpakaļ notikusi un es nenožēloja ne grama.
Mani patiesi priecē, ka Kostimi.lv ir pirmais un lielākais ballīšu interneta veikals Latvijā un aiz vien biežāk mūsu klienti saka, ka idejas smeļas tieši no Kostimi.lv!

Nezinu kā jums, bet man sagribējās vēl vienu Vecmeitu ballīti. Hmm, jāiet kāda draudzene jāprecina.

Lai jums jautras ballītes, Kostimi.lv

(šīs informācijas izmantošana atļauta tikai ar Kostimi.lv logotipa pievienošanu tieši pirms vai pēc raksta)



Jūs plānojat traku ballīti? Dzimšanas dienas ballīti? Vecmeitu ballīti? Vecpuišu ballīti? Wow – apsveicam, jūs esat pareizajā vietā. Kostimi.lv iedvesmos jūsu traki jautrām ballītēm. Pie mums jūs atradīsiet vairāk kā 3500 dažādus tērpus un aksesuārus. Sākot ar senlaiku līdz pat humoristiskajiem tēliem. Kopā ar Kostimi.lv tērpiem un aksesuāriem jums būs nevis vienkārša ballīte, bet neaizmirstama ballīte!

P.S. Kā parasti, ja jums ir vēl ko pateikt klāt par Vecmeitu ballīšu organizāciju, komentējiet te pat lejā!


Ielādēja:Lietotājs offline Criss Tiina
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-72117 8.10 LVL SC-M1894 4.10 LVL AS-9915400-215-66 3.40 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist