Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 23. Aprīlis 23:31:05


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Feb 18 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

Ūdens skaitītājus iznesīs ārpus dzīvokļiem?


Darba grupa ūdens patēriņa starpību problēmas risināšanai izvirza vairākus priekšlikumus.


17.februārī Rīgas domes Mājokļu un vides departamentā uz pirmo sēdi sanākusī paplašinātā darba grupa ūdens patēriņa starpību, kas veidojas starp mājas kopējo skaitītāju un dzīvokļos esošo skaitītāju rādījumu kopējo summu, problēmas risināšanai izvirzīja vairākus priekšlikumus. Darba grupas locekļi vienojās, ka nepieciešams rūpīgi izvērtēt spēkā esošos normatīvos aktus, kas regulē ūdensapgādes pakalpojumu sniegšanu un to uzskaiti.

Tāpat darba grupā raisījās diskusija par dažādas klases ūdens skaitītāju precizitāti, datu nolasīšanu un tehniska rakstura problēmām – pareizu skaitītāju uzstādīšanu, attālinātu datu nolasīšanu, iespējamo skaitītāju pārvietošanu ārpus dzīvokļiem, lai tie būtu brīvi pieejami mājas apsaimniekotājam.
Darba grupa vienojās līdz nākamajai sēdei sagatavot priekšlikumus par iespējamiem normatīvo aktu grozījumiem vai jaunu Rīgas domes saistošo noteikumu izstrādāšanu, kā arī piedāvāt savu redzējumu tehnisko problēmu novēršanai.
Darba grupu ar ūdensapgādi saistītu jautājumu risināšanai sākotnēji bija izveidojis Mājokļu un vides departaments, bet pēc Mājokļu un vides komitejas uzdevuma tās sastāvs ir paplašināts, lai līdz maijam sagatavotu un iesniegtu komitejai priekšlikumus, kā pēc iespējas ātrāk un ekonomiskāk pāriet uz vienotu un precīzu ūdens patēriņa uzskaiti.
Darba grupā ir speciālisti no Mājokļu un vides departamenta, SIA „Rīgas ūdens”, pašvaldības namu apsaimniekošanas uzņēmuma „Rīgas namu pārvaldnieks”, Būvvaldes, kā arī Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāve un eksperti.



Ielādēja:Lietotājs offline Briljants
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[18.02.2011 - 13:22]
un atkal to visu paveiks pa mūsu naudu...
īstenībā stulbi, ka mēs visi aizmirstam, ka Nāmu Pārvaldes, Apsaimniekotāji un pat Rīgas Dome un valsts ieredņi ir mūsu darbinieki, kam mēs maksājām algas no saviem nodokļiem, un nevis otrādi. un mums pašiem ir tiesības pieņemt šādus lēmumus, un nepieņemt kārtējā "Jūrmalas-būves-pasūtītāja" stulbo domu...
jo ja mēs iedzīļināsimies šajā jautājumā no tehniskās puses, tad ok = pieņemam, ka mēs iznesīsim ārā savus skaitītājus uz kāpņu telpām... viss ir "ērti" priekš tiem mūsu algotiem cilvēkiem, bet... tagad, piemērām, ārā ir līdz -25-30 grādiem. vai jūsu kāpņu telpas ir pietiekoši siltinātas lai nepieļautu ārējo cauruļu sasalšanos? 95% gadījumu būs atbilde "Nē", jo priekš kam sildināt kāpņu telpas, jo tur neviens nedzīvo (ņemot vērā vēl +30% elektrības cenām un +40% plānoto gāzes cenu kāpumu)... sanāks, ka mūsu kopējais dzīvokļu rēķins tapāt palielināsies, jo būs jauztur to visu. ka arī noteikti būs risks, ka caurules tapāt sāks plist = tad nu būs reāliem cilvēkiem problēmas, ko vajadzēs risināt pie -20 temperatūras... vot būs smieklīgi visiem
tāpēc ieteiktu neaizmirst ka mums tomēr ir tiesības uz normālo dzīvi, un nevis uz to, ko izraksta mums "speciālisti ar papīriem"...

...all animals are equal but some animals are more equal than others....

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-SB5P-007J 6.30 LVL SC-53160 15.30 LVL SC-45620 14.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist