Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 10:54:22


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 28 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Pēdējā vēlēšanās


Šajā rakstā uzzināsiet par dažām savdabīgām cilvēku pirmsnāves un pēcnāves vēlmēm!


Angels Pantoja –... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
1. Angels Pantoja – vēlējās stāvēt savās bērēs |||| Kāds apbedīšanas birojs Puertoriko lietoja specālu balzamēšanas tehniku, lai 24 gadus vecā Angela Pantojas Medina mirstīgās atliekas noturētu stāvošā pozīcijā 3 dienu ilgā atvadīšanās procesa laikā. Ar New York Yankees cepuri galvā un saulesbrillēm uz acīm mirušais atvadījās no saviem tuviniekiem atrasdamies stāvus stāvoklī. “Angel gribēja atvadīties laimīgs un stāvošs”, viņa brālis komentēja laikrakstam “El Nuevo Dia”. Apbedīšanas biroja īpašnieks ziņoja, ka šādā veidā pēc mirušā mātes lūguma tika izpildīta viņa pēdējā griba. Angel tika atrasts miris zem tilta Sanhuanas pilsētā un trīs dienas vēlāk apglabāts.

Leona Hemslija –... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
2. Leona Hemslija – novēlēja 12 miljonus dolāru savam sunim Trouble |||| Leona Helmslija mira 87 gadu vecumā, pēc tam tika paziņots viņas testaments, kurā viņa novēlēja 12 miljonus dolāru īpaša fonda izveidei, kas nodrošinātu viņas sunim Trouble bezrūpīgu turpmāko dzīvi luksus apstākļos. Par fonda uzraugu tikai noteikts mirušās brālis, kam viņa novēlēja 10 miljonus dolāru. Kad beigsies Trouble dzīve zemes virsū, tas ir jāapglabā blakus savai saimniecei 1,4 miljonus vērtā mauzolejā kādā Ņujorkas štata kapsētā. Mazāk dāsna viņa bija pret sava mirušā brāļa četriem bērniem – divus pilnībā izslēdzot no testamenta, pārējiem diviem novēlot pa 5 miljoniem dolāru katram. Jāpiezīmē, ka mazbērni ir apstrīdējuši kundzes pēdējās gribas aktu.

Semjuels Bratts –... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
3. Semjuels Bratts – novēlēja 330000 mārciņu savai sievai ar noteikumu, ka tā izpīpēs 5 cigārus dienā |||| Tas tika darīts, lai beidzot norēķinātos – sieva nekad nebija atļāvusi viņam smēķēt viņa iemīļotos cigārus. Kad 1960.gadā viņš mira, viņš attiecīgi atbildēja uz šo aizliegumu. Mantojumā viņš atstāja 330000 mārciņu, tacu ar nosacījumu, ka atraitne izpīpēs 5 cigārus katru dienu.

Deviņgadīgā Džeila –... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
4. Deviņgadīgā Džeila – vēlējās salaulāties pirms nāves |||| Līdzīgi kā daudzas jaunas meitenes arī Džeila Kūpere sapņoja par savu kāzu dienu, domājot par skaistu baltu kleitu un lielisko vīrieti, taču viņai nebija lemts gaidīt uz šo jauko brīdi. Jau vairākus gadus meitene bija cīnījusies ar leikēmiju un zinot, ka cīņai vairs atlikušas dažas nedēļas, tika noorganizēta simboliska laulības ceremonija, kurā neizpalika ne ziedi, ne kleita ne arī svinīgais bankets. Viņa tika simboliski salaulāta ar savu labāko draugu, Dallasas Bērnu medicīnas centra pacientu Hosē Grigsu, tādējādi izpildos viņas pēdējo vēlēšanos.

T.M.Zinks – ziedoja savu... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
5. T.M.Zinks – ziedoja savu naudu bezsieviešu bibliotēkas izveidei |||| Aiovas štata advokāta T.M.Zinka, kas mira 1930.gadā, attieksme pret sievietēm bija tik nicinoša, ka tas savā testamentā savus uzkrājumus novēlēja bezsieviešu bibliotēkas izveidei – šajā bibliotēkā nebūtu atrodami sieviešu autoru un mākslinieku darbi un to apmeklēt būtu ļauts tikai vīriešiem. Savā testamentā Zinks norādīja, ka viņa atstātie 35000 dolāru jānogulda fondā uz 75 gadiem un šī summa ar pieagumu jāiegulda Zinka bezsieviešu bibliotēkas izveidē, kur virs katras ieejas būtu izvietots uzraksts “Sievietēm ieeja aizliegta”. Zinka meita, kurai saskaņā ar testamentu bija novēlēti vien 5 dolāri, apstrīdēja testamentu un rezultātā šāda bibliotēka netika izveidota.

Heinrihs Heine –... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
6. Heinrihs Heine – novēlēja visu naudu savai sievai ar noteikumu, ka tā atkārtoti apprecēsies |||| 1841.gadā dzejnieks Heinrihs Heine salaulājās ar Eugenie Mirat – neizglītotu, parupju un neiedomājami uzpūtīgu Parīzes apavu veikala darbinieci. Dzejnieka aizrautībā ar Eugenie tomēr bija dažas divdomīgas lietas – savā pēdējās gribas aktā, novēlot sievai visus savus īpašumus, tika noteikts, ka tai ir vēlreiz jāapprecas. Savu vēlmi viņš skaidroja ar to, ka tad pasaulē būs vismaz viens cilvēks, jaunais vīrs, kas nožēlos dzejnieka nāvi.

Džins Rodenberijs... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
7. Džins Rodenberijs pieprasīja kremēšanu un mirstīgo atlieku izkaisīšanu kosmosā |||| Džins Rodenberijs, Star Trek seriāla idejas autors, mīlēja kosmosu un zinātnisko fantastiku tik ļoti, ka testamentā pieprasīja mirstīgo atlieku kremēšanu un nosūtīšanu kosmosā. Viņa pēdējā vēlēšanās tika apmierināta un viņa pelni tika nosūtīti izplatījumā ar Spānijas satelītu 1997.gadā. Tur tie tika izšauti atmosfērā. Desmit gadus vēlāk arī viņa sievas pelni piebiedrojās vīram ārpuszemes pēdējā gaitā.

Džeks Benijs – viena roze... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
8. Džeks Benijs – viena roze ik dienas ||| Džeks Benijs, pazīstams amerikāņu komediants, bija precējies ar Seidu Merksu 49 gadus, kad viņš mira 1974.gadā īsi pēc Ziemassvētkiem. Viņu laulība bija tālu no ideālas, saskaņā ar baumām sieva nebija īpaši izvēlīga savos izteikumos, bija prasīga un izdomīga. Viņš savukārt bija brunču mednieks. Taču viņš viņu ļoti mīlēja un ziedoja savu dzīvi viņai. Dienu pēc vīra nāves, viņa saņēma garu sarkanu rozi. Garu sarkanu rozi viņa saņēma arī nākamajā dienā, arī aiznākamajā dienā. Viņa nodzīvoja vēl 9 gadus pēc sava vīra nāves un ikdienas saņēma šo rozi, kā atgadinājumu par to, cik ļoti viņš viņu bija mīlējis.

Doroteja Edvardsa –... Autors: epg Pēdējā vēlēšanās - svēta!
9. Doroteja Edvardsa – ziedoja savu sirds stimulatoru sunim |||| Mirstot 80 gadu vecumā, Doroteja Edvardsa atstāja novēlējumu ziedot viņas sirds stimulatoru kādam dzīvniekam. Tas tika darīts ņemot vērā faktu, ka ASV Federālā likumdošana aizliedz ziedot sirds stimulatoru citam cilvēkam, bet nekas nav teikts par tā ziedošanu dzīvniekam – piemēram cīkai, kaķim, sunim vai citam dzīvniekam, ka ir līdzīga sirds un asinsrites sistēmas uzbūve kā cilvēkam. Tādējādi sirds stimulators pēc viņas nāves nonāca Džordžijas universitātes Veterinārās medicīnas koledžas rīcībā. Laimīgais stimulatora saņēmējs bija suns Sunshine, kuram līdzšinējā dzīvē bija maz veicies. Sunshine saimnieki bija arestēti par narkotiku izplatīšanas un prostitūcijas tīkla veidošanu un tā saimnieks bija Nr.2 FIB meklētāko noziedznieku sarakstā. Suns bija nonācis jaunu saimnieku parūpē, bet tā stāvoklis bija tāds, ka tas nespēja atgūties un 1998.gadā zaudēja spalvu, apetīti un bieži krita bezsamaņā. Medicīniskajā izmeklēšanā tika noteikt, ka tam ir iedzimts sirds defekts un turpmakajai dzīvības funkciju nodrošināšanai nepieciešams sirds stimulators. Te nu palīdzēja Dorotejas Edvardsas cēlā rīcība un veiksmīgā ķiruģiskā operācijā Sunshine tika uzstādīts sirds stimulators un suns varēs nodzīvot visu tipiska suņa dzīves ilgumu.

Ielādēja:Lietotājs offline Tigerlady
Vidējais vērtējums:


Daudzums


zveers
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[28.12.2009 - 22:10]
Vismīļāka man liekas 8.-tā! Ko tādu izdomāt.. Tik mīļi!  (angel)

Es celšu labirintu, kurā varēšu apmaldīties ar to, kurš sagribēs mani atrast.


smaidīgā
Lietotājs offline sievieteŪdensvīrs
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[28.12.2009 - 21:31]
man savukārt 4.un 8.
ļoti mīļi, tas par to rozi sievai katru dienu (hugelove)


EvitA
Lietotājs offline sievieteDvīņiPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (32)
[28.12.2009 - 21:12]
4,8, un 9 ..liekas pasas jaukakas velesanas,no seit visam uzrakstitajam.. (hearts)

EvitA


Alifka
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[28.12.2009 - 20:39]
4, 7, 8 ljoti aizskustinaja.... (flower)

Sievietes biežāk nekā vīrieši atzīst savas kļūdas, tādēļ rodas iespaids, ka viņas kļūdās biežāk.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-38645 28.70 LVL PD-FB130-3-008 3.60 LVL PD-KPZ5-008 5.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist