Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 21:44:13


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 26 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Mani klusie svētki...


Nu jā.. Tā nu ir sanācis,ka šajos Ziemīšos esmu saslimusi...  Līdz ar to arī nekāda dižā svinēšana nesanāca.. Bijām 24.-tajā pie drauga mammas.. Un ko šī-vakar piezvana manai mammai un iedzeļ-redziet cik jauki un ģimeniski svētki bija viņai! Un mamma ko? Saka,ka arī gribētu,lai bērni aizbrauc pie viņas.. Un drauga mamma pretī-nu ko tad lai dara,ka tik tālu dzīvo..Bet redziet viņiem bija TIK ģimeniski un jauki svētki..Un mana mamma viena sēdēja mājās savu dzimšanas dienu un visus Ziemīšus... Škrobīte jau ir,bet neko darīt..  Es esmu slima un ceļi pie mammas ir tik neprātīgi slikti un nebraucami,ka līdz turienei šo laikapstākļu dēļ nav iespējams nokļūt bez lieka stresa... Tā nu sēžu mājās un skatos uz savu piepūtušos draugu,kurš redziet dusmojas,jo es atkal nevēlos seksu.. Jopcik ir ārā,kā lai es gribu seksu,ja man sāp kakls,ir temperis un nenormālas iesnas! Galva sāp kā traka,bet viņš redziet grib seksu.. A es negribu! Un tad nu šis puktējas! Lai jau!

Tādi nu lūk man svētki šogad ir sanākuši... Arī eglīti pušķoju viena... Cik jautri!!! 


Ielādēja:Lietotājs offline zveers
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Liene
Lietotājs offline sievieteVērsisIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[04.01.2010 - 00:51]
Es tagad kamēr slimoju par seksu nemaz negribu domāt, savējam arī tā pateicu, ka lai nemaz necer, bet kad šis vienu reizi sāka man uzmākties, tad es notēloju, ka man paliek slikti un "aizskrēju uz tualeti pavemt" kopš tā laika miers māja.

laaaabi :)


zveers
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[27.12.2009 - 12:37]
Tigerlady,ceļš tiešām ir nebraucams.. Tīrs spogulis! Negribās pa grāvjiem dzīvoties un mammai stresu tik ,likt piedzīvot.. Viss jau būtu bijis labi,ja vien nebūtu viņai drauga mamma šitā iedzēlusi.. BIja jau mums ar mammu noruna... Bet ja šitā izdara... Otram dvēselē iespļauj.. Tad nu protams,ka prieka nekāda..

Es celšu labirintu, kurā varēšu apmaldīties ar to, kurš sagribēs mani atrast.


Tigerlady
Lietotājs offline sievieteZivisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (36)
[27.12.2009 - 12:15]
Man ar mamma tālu dzīvo un es arī slima, bet mēs tomēr pie viņas braucām.
Negribēju savus vecākus atstāt Ziemassvētkos vienus, mammai piedevām nesen operācija bija
Tā jau katra brīva izvēle, bet es jau būtu tomēr braukusi Tavā vietā pie mammas nevis pie drauga muteres, kura pēc tevis atstāstītā man šķiet baigā kuņa

Tigerlady - angel & devil in one persone...


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[27.12.2009 - 00:11]
nu jā, traki gan (cry) pa svētkiem un slimot nemaz nau jautri (ill) bet ar tiem vīriešiem vienmēr ir tā, viņiem gribās un vis kautvai plīsti pušu, neņem pierē (fui) es savējo izmāciju no šitā paraduma, niķošanos sexa dēļ. vienreiz arī nelika man mieru, arī sēdēja sapūties un dusmīgs grib sexu un vis nu iedevu ar, bet gulēju kā malkas pagale un tad viņš visulaiku prasija ''kas tev??? kast tev???'' un beigās pat nemaz nebeidza, jo nevarot izturēt kad es kā plauša guļot, bet ko darīt kad negribu, no tā laika ja saku nē tad tas nozīmē nē (hehey) jo nau jau prieks kad otram nau labi.

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-53151 7.10 LVL GO-89441 3.80 LVL PD-PDP1 4.40 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist