Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 24. Aprīlis 20:09:04


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jan 26 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

Atvainojas par aicinājumu ziedot narkokurjera pārvešanai!



"Ziedot.lv 20.janvārī saņēma palīdzības lūgumu par jaunieša mirstīgo atlieku transportēšanu uz Latviju. Brīdī, kad pieņēmām lēmumu ģimenei palīdzēt, ne mūsu, ne LNT rīcībā informācija par nāves cēloni nebija. Pieņemot lēmumu, vairāk domājām par mātes bēdām un Latvijas pilsoņa transportēšanu uz mājām.

Pašlaik gaidām oficiālu slēdzienu par šo gadījumu un, ja tas tiešam izrādīsies patiesi, ļoti atvainojamies. Narkotiku pārvadāšana un tirdzniecība nav atbalstāma un ir nosodāma."

Tikmēr portāls Nra.lv rakstaa, ka no Portugāles varas iestādēm saņemtā informācija Ārlietu ministrijas Konsulārajā departamentā liecina, ka pagājušā nedēļā Azoru salās mirušā vīrieša nāves cēlonis bijusi narkotiku pārdozēšana.

Par narkotiku pārdozēšanu to sauc arī Portugāles Terseiras kriminālpolicija, jo līķa sekcijā atklājies, ka puiša organismā izšķīdis liels daudzums kokaīna. Jau rakstīja, ka vīrietim lidmašīnā, kas bija ceļā no Ekvadoras uz Spāniju, palika slikti ar sirdi, tāpēc lidmašīna veica ārkārtas nosēšanos Azoru salās Portugālē. No lidostas vīrietis tika vests uz Angras do Heroismo pilsētu, bet pa ceļam miris.

Tiesu medicīnas ekspertīze atklāja, ka ķermenī paslēptā kokaīna apjoms ir apmēram 3000 devu. Ekspertiem izdevies savākt 1450 devas, jo „pārējais kokaīns bija izšķīdis pa visu ķermeni”. Kriminālpolicija apstiprina, ka vīrietis savā kuņģī vedis narkotikas iepakotas mazos „konteineros”, iespējams, pirms tam tos norijot.

Latvijas Valsts policija oficiālu informāciju no portugāļu varas iestādēm saņēmusi nav, taču no konsulārā dienesta saņemtā informācija apstiprina, ka Azoru salās mirušais puisis ir latvietis Edgars Rieksts

Pagājušās nedēļas nogalē raidījums Degpunktā izplatīja aicinājumu ziedot, lai uz Latviju varētu atvest Edgara mirstīgās atliekas, jo tas maksājot vairākus tūkstošus latu.

„Baumām es neticu, jo es neesmu redzējis vēl nevienu dokumentu,” sacīja Edgara patēvs Juris. Arī Edgara treneris Ivars Cīrulis klubā „Atlēts”, kur jaunietis bija sācis trenēties pirms trim gadiem, arī „Degpunktam” norādīja, ka Edgara saistība ar narkotiku pārdozēšanu un vešanu esot tikai baumas.

„Apstiprinājumu mēs gūsim tikai pirmdien, kā mums paziņoja. Es esmu vairāk nekā pārliecināts, ja viņš to ir darījis, tad ne aiz labas dzīves. Es domāju, ka viņš ir ticis piespiests. Es uzskatu, ka vainīgi ir pavisam citi cilvēki,” tā raidījumam pieļāva Cīrulis.

Internetā lasāmi ļoti nežēlīgi komentāri, kas adresēti Degpunktā žurnālistiem par nepārbaudītu informāciju, par to, ka aicina ziedot narkokurjera bērēm. Daudzi cilvēki jūtas vīlušies un sola turpmāk nepievērst uzmanību aicinājumiem ziedot, lai atkal nejustos pievilti.

Heal.lv autors Topiks raksta: "Edgars Rieksts ir Latvijā pazīstams, kā pasākumu organizētājs un aktīvi darbojies dažādās nozarēs - sportā ieguvis godalgotas vietas, darbojies žurnālā The best magazine un citās ar sportu un sabiedrības izklaidi saistītās nozarēs.

Edgars pirms apmēram divām nedēļām devās uz sacensībām ārpus Latvijas Edgars deva katram no mums iespēju baudīt interesantus un populāriem mākslinieku šoviem bagātus pasākumus. Viņš rūpējās par cilvēku smaidiem un izklaidi. Viņš ir organizējis daudz pasākumu Dobelē, Rīgā un citās Latvijas pilsētās. Piemēram, Es esmu hip hops 2010, piedalījies Putu ballīšu organizēšanā Latvijas pilsētās un arī citus neskaitāmus pasākumus viņš bija uzņēmies vadīt.
Šajā nedēļas nogalē 22. janvārī bija paredzēts liels pasākums Edgara 22. dzimšanas dienas svinībām, kur kārtējo reizi deva sabiedrībai iespēju tikties ar dažādiem māksliniekiem - Kreisais krasts, Satin pasauli, Sekkta, Anete Kotoviča, Plastic, Emil Deo, Ziggy, Mr Friday N. L beatboxer, Eddy Chuzs, Sammuner u.c. Šī ir tikai daļa no cilvēkiem ar kuriem viņš veiksmīgi sadarbojās un organizēja neatkārtojamus pasākumus."

Policija pašlaik nekomentē, vai Edgars varētu būt bijis narkotiku kurjers. Iespējams, viņam bijis piedāvāts darbs ārzemēs, laba peļņa, uz kā cilvēki uzķeras. Pēdējo piecu gadu laikā nav bijis neviena gadījuma, kad kāds Latvijas iedzīvotājs būtu pieķerts, šādi vedot narkotikas. Tiesa, policijā atminējās, ka 2008. gadā tika aizturēta kāda persona ar narkotikām un vēlāk tika atrasti pierādījumi, ka šī persona ir vedusi narkotikas, visticamāk, kokaīnu. Šis cilvēks pašlaik ir ieslodzījumā ar brīvības atņemšanu uz astoņiem gadiem.

www.postfactum.lv


Ielādēja:Lietotājs offline Briljants
Vidējais vērtējums:


Daudzums


rutuks
Lietotājs offline sievieteDvīņiEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[26.01.2011 - 15:07]
labi,ka vismaz atvainojas....kliegšana pēc palīdzības iet pa priekšu veselajam saprātam un faktu konstatācijai.Bet vispār traģiski,ka cilvēki šādi uzņemas riskēt!


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[26.01.2011 - 14:56]
paskaties uz tā puiša sējas = uz viņas viss ir rakstīts jau (haha) a cilvēki vēl plosās tepāt pa forumu aizstāvējot viņu (lol)
ciest tādus nevaru "Maskačkas upuri" = tīrā veidā...

...all animals are equal but some animals are more equal than others....

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-TS50-091J 3.80 LVL SC-30774 22.50 LVL SC-43031 26.20 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist