Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 20. Aprīlis 10:00:27


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 14 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

Kas patiesībā liek mums uzņemt svaru


Pārsvarā mēs paši esam vainīgi, ka pastāvīgi uzņemam svaru. Visbiežāk problēma slēpjas tieši mūsu pašu uzstādījumos.

1. Es to esmu pēc taisnības pelnījis

Visbiežāk problēma slēpjas tieši mūsu pašu uzstādījumos. Tā, piemēram, mēs esam labi pastrādājuši, veiksmīgi realizējuši projektu, atrisinājuši nopietnu problēmu, un mēs tepat uzreiz dodam sev uzstādījumu, ka par šiem darbiem mums pēc taisnības pienākas kaut kas garšīgs un par lielos daudzumos.

Apbalvojumu sistēma ir visādā ziņā laba, taču nevajadzētu to aizstāt ar ēdiena ļaunprātīgu patēriņu. Tai vietā lai sevi iepriecinātu ar tortes gabalu vai kūku, vai ar taukainu ceptu ēdienu, ievadiet pozitīvus apbalvojumus (augļus, koncerta biļetes, interesantu grāmatu un žurnālu pirkšana utt.).

2. Es ietaupīju kalorijas uz brokastu rēķina

Neapmāniet sevi ar to, ka, nepaēdot brokastis, jūs varat ar tīru sirdsapziņu atļauties apēst vairāk pusdienās, turklāt, atļauties čipsu paciņu un pāris biskvītus.

Patiesība brokastu trūkums palēnina metabolsima procesus organismā, bet tas nozīme, ka visas Jūsu garšīgākās un bagātīgas pusdienas riskē „nogulsnēties” Jūsu figūrā.

Ēdiet regulāri, neizlaidiet brokastis, lai, pirmkārt, pastāvīgi saglabātu normā cukura līmeni asinīs, bet, otrkārt, apturētu savu ēstgribu, kura ātri aug, ja mēs izlaižam, piemēram, brokastis vai pusdienas.

3. Tas viss ir BEZMAKSAS!

Tas laikam ir graujošākais uzstādījums jūsu organismam. Tiklīdz mēs to izsakām, tas automātiski mums nozīmē, ka mēs varam ēst, cik gribam, jo viss taču ir absolūti bezmaksas!

Daudzi tādos gadījumos cenšas neko neizlaist, pagaršot visus ēdienus, par ja tie jau ar grūtībām lien iekšā. Tādos gadījumos piedāvājam Jums vienmēr iedomāties, ka patiesībā Jums pie izejas tomēr nāksies samaksāt par visu, ko Jūs būsiet apēduši. Visai iespējams, ka šajā gadījumā, Jūs būsiet prātīgāki un neēdīsiet visu pēc kārtas.

4. Es vienkārši nevaru aizvainot cilvēkus, kuri ir uzklājuši tādu galdu

Tas laikam ir jaukākais iemesls, lai pieēstos papilnam! Jūs taču tikai aiz savas kultūras neesat tiesīgi aizvainot svinību vaininiekus un nepagaršot kaut vienu ēdinu uz viņu galda. Patiesībā aiz tādas rīcības slēpjas Jūsu vēlēšanās neko sev neliegt šajā dienā. Taču svinību vaininieks diez vai turēs ļaunu prātu, ja Jūs laipni pateiksiet, ka viss ir pagatavots, neapšaubāmi, ļoti garšīgi, bet Jūs vienkārši vairāk nevarat apēst, vai ja Jūs godīgi atzīsieties, ka dotajā momentā Jūs ievērojat diētu.

5. Žēl mest ārā

Mums periodiski paliek ēdiens, kuru ģimene nav apēdusi pusdienās vai vakariņās; produkts ātri bojājas, bet mest ārā ir žēl (tas taču naudu maksā!). Beigās mēs piespiedu kārta apēdam palikušo ēdinu, kas galu galā atspoguļojas mūsu figūrā.

Vienkāršākā izeja no šīs situācija – gatavot tieši tik daudz, cik ir nepieciešams ģimenei pusdienās vai vakariņās (Jūs taču droši jau zināt, kas un cik daudz parasti apēd ģimenē).


Ielādēja:Lietotājs offline rozite
Vidējais vērtējums:


Daudzums


l
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[15.12.2009 - 12:17]
Pēdējais pilnībā atbilst manam puisim viņš apēd visu, ko es neēdu.
Par to cilvēku aizvainošanu arī taisnība, ka daudzi tā iedzīvojās liekajos kg, bet es sakasījos ar savu vīreni, jo atteicos ēst papildus vakariņas pieklājības pēc

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-SB14M-009-000-6 3.70 LVL PD-SP33-96 2.40 LVL PD-TS3-018 0.90 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist