Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 12:00:34


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 30 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Kā kļūt par satriecošu mīļāko ( 10 baušļi)


1. Nebarojat vīrieti "līdz tam"! Vīriešu vairākums ir primitīvi, nav tālu aizgājuši no "protozojiem" un dziļi zemapziņā viņos daudz lielākā mērā nekā sievietēs valda tādas iezīmes kā: slinkums, bada, seksa izjūtas, izklaižu alkas (darbs, sports, politika, un tml., kaut kādā mērā tiem ir spēle, bet sekss dažkārt - darbs!). Slinkums plus „pilns vēders” viegli var uzvarēt visus pārējos "pienākumus". Piesātinājies vīrietis pilnīgi var mēģināt "atstrādāt" ar pusspēku, vai vispār notēlojot maigumu apkampt jūs un aizsnausties uz jūsu krūts.


    2. Neapvaldiet sevi. Ja Jums ir orgasms, OBLIGĀTI vīrietim tas ir jāredz un jāzina. Vīrietis vienmēr izvēlēsies sievieti, kas vētraini gūst no viņa orgasmu, nevis ideālu ārēji, bet frigidu top-modeli. Labāk gūstiet trīs orgasmus pie viņa vienas erekcijas, nevis pretēji. Ir grūti pārvērtēt apmierināta vīrieša godkāres nozīmi - apziņu, ka viņš ir spējīgs novest sievieti līdz orgasmam.


    3. Plānojiet akta ilgumu un intensitāti. Orgasma smaile vīrietim ir ļoti spēja, iestājas ļoti ātri un tikpat ātri iestājas atslābuma periods. Sievietei pretēji - ilgstošāks uzbudinājuma periods un tik pat ilgstoša pāreja pie atslābuma, un vēl ir iespējami vairāki orgasmi. Varbūt labākais variants būs sākumā uzbudināties pašai un novest līdz orgasmam sevi, un ja jūs gūsiet orgasmu viņam redzot, varat nešaubīties, vīrietis būs jau sagatavots.

    4. Viņš grib orālo seksu? Viņi visi to grib...., bet līdzsvarojiet Jūsu stāvokli, piedāvājiet viņam izrādīt Jums tādus pašus pakalpojumus. Un pievērsiet uzmanību - sievietes kā likums ātrāk mācās, kas un kā ir jādara, bet ar vīriešiem bieži nākas nopūlēties - tie ne vienmēr saprot, kas un kā ir jādara, lai Jūs saņemtu baudu. Parasti viņi mēģina visu pielaikot savām izjūtām un analoģiski darboties, dažreiz nākas noņemties, kamēr viņu pieradināsi.... Bet tas ir tā vērts! Nenonieciniet iespēju pavaicāt viņam, kā tieši viņam patīk, un norādiet viņam - kur un kā viņam tas darāms...


    5. Viņš grib anālo seksu? Nu ko... Jūsu vīrietis ir pats parastākais, un pieder pie 80% vīriešu, kuri to grib. Bet pēc statistikas, 70% vīriešu, kas ir mēģinājuši anālo seksu, izjūt dziļu vilšanos, un zaudē turpmāk uzmācīgo interesi par to. Ja Jūs izjūtat dziļu riebumu par anālo seksu, un paciešat to tikai Jūsu partnera dēļ, piedāvājiet vīrietim pamēģināt viņu arī anāli (ar vibratoru, pirkstiem vai penim līdzīgu daiktu). Ja viņš atsakās, Jūs saņemat morālas tiesības atteikt viņam, bet ja viņš piekrīt, tad vismaz zinās, ko izjūtat Jūs, un ja viņam nepatiks, pilnīgi iespējams, ka viņš mazinās savu šāda veida iekāri. Atceraties, kas tikai prasmīgi izpildīts anālais sekss var sagādāt baudu abiem partneriem. Galvenais noteikums - Nesteigties!


    6. Viņš alkst kādas seksuālas rotaļas? Dalās ar Jums ar savām fantāzijām? Apsveicu! Jūs saņēmāt no vīrieša ļoti retu un dārgu dāvanu - uzticību un atklātību. Jums ir milzīgi paveicies - vīrieši ir diezgan slēptas un konservatīvas radības, ļoti sāpīgi reaģē uz izsmiekliem, un pie mazākā mājiena par nesapratni - noslēdzas sevī nopietni un uz ilgu laiku. Saudzējiet vīrieša Uzticību kā acuraugu, ja viņš Jums ir atvēries! Dažreiz pietiek pat vienkārši vārdos kopā ar viņu pafantazēt, un viņš jutīs Jūsu sapratni un atbalstu.


    7. Viņš grib, lai jūs notēlojat padauzu..., grib jūs izvarot...? Viena no vīriešu pašām izplatītākajām fantāzijām. Cēloņi ir vīrieša zemapziņā pārākuma jūtās pār sievieti, un nedrošības izjūtās mūsdienu realitātē. Absolūti neņemiet nopietni, kā apvainojumu, tamlīdzīgas rotaļas piedāvājumu, nekādas attieksmes šai vēlmei jūsu vīrieša īstām jūtām nav. Vīrieši ir sliecīgi pie visa aizliegtā. Kā likums, tieši inteliģenti, izglītoti un kulturāli vīrieši saņem baudu no tādām rotaļām, tas it kā līdzsvaro viņu iekšējo pasauli ar dominējošajām vispārcilvēciskajām vērtībām. Jūtaties kā aktrise! Nekautrējieties šai rotaļā lietot necenzūrus un rupjus izteicienus, ja viņš to grib, un vīrietis, kurš mīl jūs, būs mežonīgā sajūsmā - tās ir tās "specijas" kuras viņam trūkst pelēkajā ikdienā. Analoģiski ir pamanīts, ka bieži vīrieši, kas ikdienas dzīvē izpilda atbildīgu darbu ar lielu psiholoģisko slodzi, meklē iespēju spēlēt "upura", "varmākas", "verga" un tml. lomas. Tas ir, meklē atslodzi ar pretējo zīmi.


      8. Iekvēliniet viņu! Jūs neiedomājaties, kā iekairina vīriešus atskārsme, ka jūs ejat ciemos, bet uz jums, piemēram, šodien nav biksīšu..., vai šodien jūs darbā staigājat ar ieliktu vibratoru (ja jūs, protams, staigājat ar to). Tikai Viņš zina par to, un vairāk neviens! No tādas apziņas tiem tek siekalas un ne tikai... Iztēle uzzīmēs viņam visu pārējo... Pamēģiniet, un viņš desmitreiz piezvanīs jums uz darbu lai uzzinātu, kā jums iet, par ko jūs domājat, un kādi plāni uz vakaru... Daži vīrieši patiešām interesējas par sievietes iekšējo pasauli, mēģina viņu izrunāt, īpaši par seksuālām tēmām... neatsakiet viņam, lai labāk ar jums runā par seksu, nekā citviet...


    9. Vīrieši mīl ar acīm.. rādiet viņam visu, kad viņš grib, kā viņš grib, speciāli un it kā nejauši. Turat viņu uz šīs pavadiņas. Viņš grib jūs nofotografēt kailu. Nu ko... Bet kopīgi! Dažreiz viņiem pietiek ar fotoaparātu vai kameru bez filmas pagrozīties ap jums, galvenais lai jūs viņam atklāti pozētu! Viņam ir svarīgi redzēt, viņš grib redzēt To, viņam ir interesants pats process, nevis rezultāts. Kā bērnam... nu un tad ... bērniem mēs daudz ko atļaujam. Vīrieši dievina skatīties kā sievietes masturbē, izmanto vibratorus un tml. Bet lesbisko maigošanās ainu popularitāte vīriešu acīs, vispār prasa atsevišķu dziļu pētījumu.


    10. Jūs pieķērāt viņu masturbējot... Piebiedrojieties viņam, un viņš ir jūsu ar dvēseli un ķermeni. Nenonieciniet iespēju ātri apmierināt vīrieti, ja viņš paprasa, pat ja pati nepaspējāt gūt baudu, vai jums ir mēnešreizes, vai baidāties sabojāt frizūru, makijāžu, kaut kur nokavēt... Par laimi vīrieti, kā likums var ļoti ātri apmierināt manuāli vai orāli. Priekšnamā, kāpņu telpā, mašīnā un tml. Vīrieši uzskata tādu seksu par ļoti ekstremālu. Pēc tam vēl "siltu" jūs viņu varat pierunāt uz visu ko vēlaties, un atrisināt ar viņu jebkurus jautājumus... Lietojiet.
        Pielietosiet kaut vai astoņus padomus no desmit, un vidēji statistiskais vīrietis ir jūsu, kamēr jūs pati to gribat


Ielādēja:Lietotājs offline l
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-28933 21.70 LVL PD-996457 1.80 LVL SC-50941 13.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist