Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 07:18:33


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Oct 21 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Rīt Latvijā gaidāma ļoti stipra vētra ar sniegputeni. Uz ceļiem iespējams haoss


Rīt Latvijā atkal gaidāma ļoti stipra vētra, kuras laikā Liepājas pusē rīta stundās vēja ātrums var sasniegt 30 metrus sekundē, vēsta Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Latvijā šodien pēcpusdienā un vakarā ziemeļu, ziemeļrietumu vējš piekrastes rajonos brāzmās sasniegs vētras spēku, pūšot ar ātrumu 20 līdz 22 m/s, taču tas būs saistīts ar pavisam citu ciklonu un nakts sākumā šī vētra pierims, prognozē sinoptiķi.

Savukārt nakts otrajā pusē jau tuvosies ciklons un vējš iegriezīsies sākumā no dienvidaustrumu, pēc tam rietumu, ziemeļrietumu puses un strauji pieņemsies spēkā - no rīta Kurzemes piekrastē vēja brāzmas sasniegs ātrumu 25 līdz 30 m/s, dienā rietumu, ziemeļrietumu vējš Kurzemē, Zemgalē un Latgalē brāzmās sasniegs ātrumu 20 līdz 24 m/s, bet piekrastes rajonos 25 līdz 28 m/s.

Piektdien pēcpusdienā, ciklonam atkāpjoties vēl tālāk uz austrumiem, stipra vētra gaidāma arī Rīgā, kad ziemeļrietumu vējš brāzmās sasniegs ātrumu 25 līdz 28 m/s.
Vismazāk vētra skars Vidzemes ziemeļu rajonus.

Ciklons atnesīs ne tikai ļoti stipru vētru, bet arī sniegu - nakts otrajā pusē, sākot no jūras piekrastes, sniegs un slapjš sniegs gaidāms Kurzemē, dienas laikā šī nokrišņu zona virzīsies uz austrumiem. Vietām arī putinās ar redzamības pasliktināšanos līdz 500-1000 metriem. Rīgā sniega mākoņu zona gaidāma tieši rīta stundās, tādēļ iedzīvotājiem jābūt uzmanīgiem, jo ceļi būs slideni.

Gaidāma arī ūdens līmeņa paaugstināšanās piekrastes rajonos - Rīgas līča dienvidu daļā rīt dienā ūdens līmenis varētu sasniegt viena metra atzīmi.

Kā norāda sinoptiķi, ciklons vēl tikai pašreiz veidojas, tādēļ ļoti grūti ir precīzi aprēķināt tā trajektoriju, no kā ir atkarīgi arī reģioni, kurus visvairāk skars vēja brāzmas. Ja ciklona centrs atradīsies vairāk uz ziemeļiem, piemēram, virs Igaunijas ziemeļu rajoniem, stipras vēja brāzmas skars gandrīz visu Latviju, taču, ja tā trajektorija virzīsies vairāk uz dienvidiem, tad maksimālo vēju zona skars Lietuvu, bet Latvijā vētra tikpat kā netiks novērota.

https://www.kasjauns.lv/lv/news/rit-latvija-atkal-ir-gaidama-loti-stipra-vetra&news_id=31516


Ielādēja:Lietotājs offline Briljants
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Blonde^
Lietotājs offline sievieteStrēlnieksveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[25.10.2010 - 11:23]
Nezinu kā jūs, bet es nevienu vētru nepiedzīvoju. (haha)


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[21.10.2010 - 20:03]
oj oj... man rīt dēlam ekskursija no skolas. droši vien nelaidīšu (nope)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[21.10.2010 - 17:19]
nu atkal Latvijas rudens... (wait)

...all animals are equal but some animals are more equal than others....

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FB20M-010 1.60 LVL GO-PW-TJM7 1.20 LVL SC-52977 0.00 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist